Buřinka rozdává dětem dárky – prémii až 2 000 Kč

Pomoci svým dětem je zájmem jistě každého rodiče. Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) se rozhodla tuto snahu podpořit a nabízí pro rodiče a prarodiče prémii na stavebním spoření pro jejich děti a vnoučata do 22 let. Ke každé smlouvě uzavřené na mladého klienta před dovršením jeho 23. narozenin připojí prémii na vstupním poplatku až do výše 2 000 Kč.

Jak může klient prémii získat?

• Pokud sjedná smlouvu o stavebním spoření pro mladého klienta do 22 let (smlouva musí být uzavřena nejpozději den před 23. narozeninami klienta).
  • Nejpozději do 4 měsíců od uzavření této smlouvy vloží nebo naspoří alespoň 3 000 Kč.
  • Následující měsíc po vložení nebo naspoření stanovené částky bude na nové stavební spoření připsána prémie ve výši zaplacené ceny za uzavření smlouvy, a to až do výše 2 000 Kč.
  • Prémii je možné získat pouze k první smlouvě uzavřené během této akce.

„S Buřinkou může klient díky této akci dosáhnout zhodnocení vkladů až 3,6 % ročně, pokud započítáme prémii 2 000 Kč, maximální výši státní podpory 2 000 Kč ročně a úroky s roční úrokovou sazbou 1%,“ vysvětluje Stanislav Oliva, produktový manažer stavebního spoření Buřinky. A dodává: „Jsme jediná stavební spořitelna, která umí uzavírat stavební spoření pro děti zcela online z pohodlí domova. Stačí k tomu připojit kopii rodného listu dítěte. Tento způsob uzavření, kterému interně říkáme „gaučovka“, aktuálně zvýhodňujeme a to dárkovým poukazem na nákup zboží z e-shopu společnosti Mall.cz v hodnotě 1 000 Kč.“
Za dobu existence Buřinky uzavřeli rodiče dětem 398 000 smluv o stavebním spoření. Do prvních narozenin dítěte tak učinilo 87 000 rodičů. Postupně také narůstá průměrná naspořená částka, která se za posledních deset let téměř zdvojnásobila. V letošním roce dosahuje průměrná částka, kterou rodiče svým dětem naspoří, více než 144 000 Kč. Pro předání smlouvy svým dětem rodiče aktivně využívají dárkový certifikát, který je ke stažení na webu www.burinka.cz.
Stavební spoření je produkt, který je určený pro všechny věkové a příjmové skupiny. Je to ale především efektivní nástroj pro našetření peněz k získání lepšího bydlení i zhodnocení úspor.