02. 05. 2019

ČMSS rozšiřuje produktovou nabídku o autopojištění

Českomoravská stavební spořitelna od počátku května rozšiřuje svou produktovou nabídku o autopojištění, nově lze s jejími obchodními zástupci uzavřít povinné či havarijní pojištění.

Novou nabídku spouští ČMSS ve spolupráci s ČSOB pojišťovnou. Povinné ručení zahrnuje pojistné limity až do 200 milionů korun, v ceně je úrazové pojištění řidiče i pojištění jeho osobních věcí, součástí je i nonstop asistenční služba. Výhodou havarijního pojištění je pak především garance pojistné částky. Nabídku doplňuje široká nabídka volitelných pojištění, jako jsou např. pojištění okenních skel, živelní pojištění, střet se zvěří, odcizení vozu či rozšířená asistenční služba.
„Pojistné produkty spojené s bydlením jsou už samozřejmou součástí naší nabídky. Prodej autopojištění jsme v posledních měsících testovali jako možné rozšíření naší produktové nabídky. Klienti tuto novinku uvítali, proto zahajujeme prodej u všech našich obchodních zástupců. I do budoucna budeme hledat další možnosti rozšíření produktového portfolia ČMSS,“ komentoval start prodeje autopojištění člen představenstva ČMSS Jochen Maier.
„Důraz budeme nicméně i nadále klást především na budování povědomí o Lišce jako partnerovi, který pomůže ve všech otázkách souvisejících s bydlením,“ uzavřel Maier. ČMSS v letošním prvním čtvrtletí uzavřela 50 tisíc nových smluv o stavebním spoření a úvěrové obchody v objemu přes 4,5 miliardy korun.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek