22. 05. 2019

ČMSS vylepšuje úvěry: až milion bez zajištění a bez poplatku

Českomoravská stavební spořitelna od tohoto týdne zjednodušila a vylepšila nabídku svých meziúvěrů. Maximální možná výše nezajištěného úvěru roste na jeden milion korun, nezajištěné meziúvěry budou rovněž bez poplatku za poskytnutí. Dochází také ke zjednodušení nabídky tak, aby klient nemusel složitě vybírat mezi jednotlivými druhy meziúvěrů.

ČMSS tento týden výrazně vylepšila svou nabídku nezajištěných meziúvěrů. Klienti nově mohou získat nezajištěný úvěr až do výše 1 milionu korun, zatímco doposud to bylo 900 tisíc Kč. „Tento typ úvěrů klienti využívají především na rekonstrukce a modernizace. Navýšení částky řadě z nich umožní kompletní rekonstrukci domu či bytu, aniž by museli řešit zástavu nemovitostí. Samozřejmě rádi poskytneme i úvěry v řádu jednotek či desítek milionů korun, těmto klientům nabídneme možnost financování se zástavou nemovitosti,“ uvedl člen představenstva ČMSS Jochen Maier.
Dochází rovněž ke sjednocení nabídky nezajištěných meziúvěrů. Dosavadní čtyři varianty úvěru jsou sjednoceny do jednoho nového úvěru Kredit. Ten bude nabízen bez poplatku  za poskytnutí meziúvěru a s minimální úrokovou sazbou 4,1 %. Doposud činil poplatek za poskytnutí až 1 % z výše úvěru. „Nezajištěné úvěry jsou pro rekonstrukce první volbou, oproti spotřebitelským úvěrům jsou totiž zhruba o polovinu levnější. Teď klienti ještě ušetří několik tisíc korun za zrušený poplatek za poskytnutí úvěru,“ dodal Jochen Maier.
U zajištěných meziúvěrů ČMSS rovněž sloučila dosavadní nabídku do jednoho meziúvěru Topkredit, který lze získat s úrokovou sazbou 2,34 %. „Úvěry od stavebních spořitelen jsou v posledních měsících levnější než hypotéky, při průměrném úvěru mohou klienti měsíčně na splátkách ušetřit několik set korun. Nejnižší sazbu mohou přitom získat nejen naši klienti,  ale i zájemci o refinancování z jiných bank,“ uzavřel Jochen Maier. Kromě dosavadních fixací nově ČMSS u zajištěných meziúvěrů nabízí i fixaci na 10 let.
Kromě zvýhodnění produktové nabídky se ČMSS zaměřuje i na jednodušší a rychlejší průběh vyřízení úvěru. Spustila proto automatický proces zjišťování bonity klienta, který se tak během několika minut dozví, za jakých podmínek a jak velký úvěr může získat.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek