19. 10. 2023

CREDITAS Real Estate dokončuje první etapu rezidenčního projektu Nové Boroviny v Kladně, nabídne celkem 161 bytů

Aktuálně dokončovaná rezidence Nové Boroviny společnosti CREDITAS Real Estate přivítá na začátku příštího roku první obyvatele. V první etapě projektu je 161 bytů o dispozicích od 1+kk po 4+kk, část bytů je již prodaná. Novinkou je možnost koupit si kompletně vybavený byt ve standardu na míru zařízeného vzorového bytu.

Klidné bydlení v komorním projektu, bezpečí uzavřeného areálu, spousta zeleně, kompletní občanská vybavenost a rychlá dojezdová vzdálenost do Prahy činí z kladenského projektu Nové Boroviny společnosti CREDITAS Real Estate ideální volbu pro ty, kteří preferují nové bydlení ve vysokém standardu, případně se poohlíží po vhodné investici v blízkosti hlavního města.

Projekt se skládá ze čtyř bloků, každý s pěti nadzemními podlažími a výtahy. Jedním z nejvýraznějších prvků celého areálu je vzdušný zelený vnitroblok, který nabízí dokonalý prostor k relaxaci a odpočinku na pohodlných lavičkách. Přízemní byty mají předzahrádky. K dispozici jsou také byty s balkony nebo terasami, které nabízejí hezký výhled na okolní krajinu. Samozřejmostí je dostatečný počet sklepů a parkovacích stání.

V projektu Nové Boroviny mají klienti možnost pořídit si plně zařízený byt ve standardu vzorového bytu. Díky tomu získají komfortní a na míru řešené bydlení bez nutnosti dalších investic. Budou se moci ihned nastěhovat a bydlet. Ušetří si tak spoustu času i starostí se zařizováním,“ zmiňuje velkou výhodu projektu Tomáš Drábek, obchodní ředitel CREDITAS Real Estate.

Dostupné bydlení kousek od Prahy

REKLAMA

Jedním z faktorů, který zvyšuje atraktivitu Kladna coby vhodné lokality pro bydlení, je v porovnání s Prahou nižší pořizovací cena nemovitostí. Oproti hlavnímu městu jsou zde nemovitosti cenově dostupnější.

Kladno nabízí zájemcům o bydlení i další výhody. Patří mezi ně perfektní dopravní dostupnost, kompletní občanská vybavenost a okolí, které vybízí k pěším výletům nebo projížďkám na kole. Dobré dálniční spojení umožňuje snadnou a rychlou dopravu mezi Kladnem a Prahou. Plánovaná rychlodráha mezi Prahou a Kladnem může do budoucna znamenat urychlení cestování veřejnou dopravou a další zvýšení zájmu o bydlení a investice v této lokalitě.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.51 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu