06. 11. 2020

CREDITAS u hypoték zrušila poplatky za zpracování a za online ocenění. Nejlepší sazby od 1,89 % jsou nyní u nejdelších fixací.

Banka CREDITAS od 7. listopadu změnila nabídku hypoték. Nově klienti nebudou muset platit poplatek za zpracování úvěru ani za online ocenění zastavované nemovitosti. Nově nastavená je také struktura úrokových sazeb, kde výše sazby klesá s délkou fixace.

„Zrušení poplatků je další krok k tomu, aby CREDITAS posílila svou pozici v hypotečním financování. Když vezmeme v potaz atraktivní sazbu a to, že ji na rozdíl od některých konkurentů nepodmiňujeme uzavíráním různých pojištění schopnosti splácet či životních pojištění, jde o velmi dobrou nabídku na trhu, zejména pro lidi, kteří chtějí mít jistotu zafixované sazby na delší dobu,“ říká ředitelka komunikace Banky CREDITAS Lucie Brunclíková. „CREDITAS má nyní unikátní nabídku v tom, že čím delší fixaci si klient zvolí, tím lepší sazbu má. Na tu nejlepší lze dosáhnout při fixaci na 10 let. Naše logika vychází z toho, že právě dlouhodobé fixace dávají bance i klientovi větší jistotu a chrání ho před tržními výkyvy.“

Na sazbu 1,89 % ročně lze dosáhnout u hypoték na nemovitosti k bydlení s výší úvěru do 80 % hodnoty, s fixací sazby na 10 let, druhá nejnižší sazba činí 1,99 % ročně a má fixaci na 7 let.
Banka CREDITAS má hypotéky v nabídce od září roku 2019. Hypotéky poskytuje s pevnou úrokovou sazbou, již si lze zafixovat na 3, 5, 7 nebo 10 let. Výše úvěru může dosahovat až 90 % hodnoty zastavené nemovitosti s tím, že úvěr může být zajištěn i více nemovitostmi. Kromě hypotéky na vlastní bydlení je v nabídce i hypotéka na investici, kdy se zakoupená nemovitost využívá k pronájmu, a také tzv. americká hypotéka, což je neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí. Jednou z výhod také je, že si klient sám může vybrat poskytovatele pojištění zastavené nemovitosti dle vlastního výběru.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek