04. 10. 2022

Cushman & Wakefield získává ocenění Euromoney pro nejlepší realitněporadenskou společnost v CEE i ve světě

Společnost Cushman & Wakefield, přední světový poskytovatel realitních služeb, byla v žebříčku Euromoney 2022 Real Estate Survey jmenována nejlepší realitněporadenskou firmou regionu CEE a Pobaltí. Ocenění získala i celosvětově, a to již popáté v řadě.

V rámci CEE a Pobaltí získala společnost celkové vítězství mezi poradci a konzultanty a také jako nejlepší poradce ve třech dalších specializovaných kategoriích, dále pak celkově v kategorii správy investic.

Region Hlavní kategorie Specializace 2022
Střední a východní Evropa a Pobaltí Poradci a konzultanti Celkově 1
Střední a východní Evropa a Pobaltí Poradci a konzultanti Zprostředkovatelství – pronájem/prodej nemovitostí 1
Střední a východní Evropa a Pobaltí Poradci a konzultanti Oceňování nemovitostí 1
Střední a východní Evropa a Pobaltí Poradci a konzultanti Průzkum trhu 1
Střední a východní Evropa a Pobaltí Správa investic Celkově 1

Jonathan Hallett, výkonný ředitel pro střední a východní Evropu, Cushman & Wakefield: „Realitní sektor v náročných ekonomických podmínkách čelí neustálým změnám. Naše týmy v regionu CEE však díky svým lokálním znalostem a zkušenostem dokážou pro klienty vyhledávat příležitosti. Pozitivně ovlivňujeme nejen jejich byznys, ale celý širší trh. Prioritou sektoru je nyní ESG, což je pro Cushman & Wakefield příležitost stát v čele při vytváření udržitelé budoucnosti realitního sektoru.“

První místo získala společnost Cushman & Wakefield letos také celosvětově, a to jak v celkové, tak ve dvou dalších kategoriích. Zvítězila i v několika dílčích regionech a zemích.

Společnost Cushman & Wakefield je hrdá, že byla Euromoney znovu oceněna za hodnotu, jakou přináší svým stakeholderům,uvedl CEO Cushman & Wakefield John Forrester. Naši lidé jsou oddaní poskytování těch nejlepších služeb klientům, majitelům a nájemcům nemovitostí, z nichž každý má jedinečné potřeby a cíle. Díky širokému záběru, inovacím a spolupráci pomáhají naši poradci a konzultanti klientům v 60 zemích efektivně reagovat na změny v ekonomice, hodnotách nemovitostí, ESG a dalších oblastech.“

18. ročník žebříčku Euromoney zjišťoval u vedoucích firem působících v realitním sektoru po celém světě názory na to, kdo byl v uplynulých dvanácti měsících nejlepším poskytovatelem realitních produktů a služeb na jejich trhu. Průzkumu se zúčastnili poradci, developeři, investiční manažeři, banky a korporátní realitní klienti. Kompletní výsledky jsou k dispozici na www.euromoney.com.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu