Sobota 20. července. Svátek má Ilja.

Equa bank snižuje sazby hypoték na 2,69 % p.a.

19.06.2019 09:06 Tisková zpráva: Equa bank

Equa bank opět snižuje úrokové sazby hypoték, a to o 0,1 % p. a. Změna se týká fixací na tři a pět let a platí pro hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu a na refinancování hypoték. Hypotéky Equa bank tak lze nyní pořídit již od 2,69 % ročně.

Vedle snížení úrokových sazeb hypoték – nabízí nově Equa bank také bonus 5000 Kč k refinancování hypotéčních úvěrů. Bonus platí pro refinancování účelových a neúčelových hypoték s fixací na tři  nebo pět let. Minimální částka refinancování z jiné banky je  700 000 Kč.  Akce platí pro žádosti podepsané do 31. 8. 2019 a smlouvy sjednané do 14. 9. 2019.

Snížení sazeb a bonus při refinancování nejsou jediné výhody, které Equa bank u hypoték nabízí. Další je například finanční úhrada dokumentů z Katastru nemovitostí. Klienti tak nemusí hradit vklad zástavního práva ve prospěch banky, výpis z katastru nemovitostí k čerpání hypotéky, ani výpis z katastru nemovitostí po vyčerpání hypotéky. Equa bank vše uhradí za ně.

Kromě toho nabízí Equa bank také možnost navýšení stávající hypotéky až do výše 90 % ceny nemovitosti. K tomu není potřeba žádné nové ocenění nemovitosti nebo zástavní smlouva. Navýšení hypotéky je poskytnuto za výhodnou úrokovou sazbou.

S Hypotékou PLUS zas mají zájemci o nové bydlení možnost získat až celou výši potřebné částky, a to díky spoluúčasti rodičů či jiné blízké osoby, kteří poskytnou druhou nemovitost jako dozajištění. Rodičům a osobám blízkým poskytuje Equa bank garanci vyvázání jejich nemovitosti po splacení části hypotéky při splnění podmínek sjednaných ve smlouvě. Samozřejmostí je možnost mimořádné splátky zdarma za účelem vyvázání nemovitosti.

Fixace Snížení Sazba po snížení
3 roky – 0,1 % 2,69 %