10. 04. 2024

Geosan Development uvolňuje do prodeje další řadu bytů v projektu Rezidence Radimova Břevnov

Společnost Geosan Development uvádí na trh další sérii bytů v Rezidenci Radimova Břevnov v atraktivní lokalitě Prahy 6. Projekt je aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací již na podzim letošního roku. Tři elegantní bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích vyrůstají přímo u parku Kajetánka a rybníka Vincentinum. Jejich architektonický návrh klade důraz na vysoký standard bydlení podtrhující lokalitu pražského Břevnova s unikátními výhledy až na Pražský hrad. V aktuální nabídce je rozmanité spektrum dispozic od 1+kk do 5+kk.

„Projekt, který přivítá první obyvatele začátkem příštího roku, považuji za velmi úspěšný. Rezidence Radimova Břevnov vyniká svým unikátním geniem loci. Podobných míst je v metropoli skutečně pomálu, Břevnov se může pochlubit velmi dlouholetou historii a je známý svými usedlostmi, parky i výbornou občanskou vybaveností. V současné době máme prodáno přes 60 % bytů a nyní spouštíme již závěrečnou vlnu prodejů,“ uvádí Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Pro zájemce je k dispozici moderní prodejní centrum s interaktivní aplikací umožňující prohlídku bytů ve virtuální realitě a se snadným přístupem k veškerým informacím o lokalitě a občanské vybavenosti v blízkém okolí včetně škol a školek, kulturních či zdravotních zařízení a nákupních možností.

Vzhledem k výborné dopravní dostupnosti a rychlému spojení na metro „A“, je Rezidence Radimova Břevnov ideální volbou i pro ty, kdo hledají komfortní bydlení poblíž centra, a přitom se nechtějí vzdát trávení volného času v přírodě. Projekt se totiž nachází u parku Kajetánka a poblíž Ladronky i zahrad Břevnovského kláštera. www.rezidence-radimova.cz

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu