12. 08. 2021

Home Credit vstupuje na nový trh, nově nabízí financování obytných vozů

Společnost Home Credit začala nabízet financování obytných vozů. Reaguje tak na rostoucí poptávku a umožňuje pořídit si nový nebo ojetý obytný vůz na splátky. V dnešní době lidé hledají další alternativní možnosti, jak strávit dovolenou, a tak prodejci obytných vozů zaznamenávají enormní zájem o jejich nákup.

„Poptávka po obytných vozech převyšuje jejich nabídku, Home Credit zachytil tento trend a přišel s nabídkou nákupu domu na kolečkách, jehož přidaná hodnota se rodině vrací v podobě nezapomenutelných zážitků a dovolených, pomocí půjčky,“ uvádí ředitel divize Auto business společnosti Home Credit, Luboš Ondrůj.
Home Credit nabízí nákup nových a ojetých obytných vozů na splátky u vybraných prodejců, kteří uvádějí, že obytné vozy jsou v podstatě rychloobrátkové zboží, pokud jej naskladní, během několika dnů je vůz prodaný. „Zájem o „obytňáky“ je obrovský, lidé se poohlížejí po jiných možnostech, jak si užít dovolenou. Stále platí určitá omezení pro cestování nebo ubytování, a proto dovolená ve svém je bezpečnou a atraktivní variantou,“ dodává Luboš Ondrůj z Home Creditu.
Financování obytných vozů pomocí půjčky lze sjednat u vybraných partnerů od května letošního roku. Home Credit postupně rozšiřuje síť prodejců, kteří budou tuto doplňkovou službu nabízet. V současné době se jedná celkem o 11 prodejců a do konce roku počítá s dalším postupným rozšiřováním prodejců nabízejících nákup obytných vozů na splátky.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek