02. 03. 2009

Subjekty:
Hypoteční banka

Hypoteční banka otevírá pobočku v Ústí nad Labem

Nová pobočka Hypoteční banky se nachází na Masarykově ulici, tedy na frekventované hlavní třídě spojující střed města s obchodními centry a sportovními areály. Přímo před budovou je zastávka MHD a nechybí zde ani parkovací plochy. Zájemci mohou pobočku navštívit od pondělí do pátku mezi 9 a 16 hodinou.

„Chceme obyvatelům krajského města a okolí co nejvíce usnadnit přístup ke kvalitním hypotékám. V nové pobočce budou moci snadněji využít pestrou nabídku produktů a služeb, kterou Hypoteční banka poskytuje,“ zdůraznil Martin Mrňák, ředitel regionální pobočky Hypoteční banky v Teplicích. „Hlavním důvodem otevření nové pobočky v Ústí nad Labem je přiblížit se klientům i obchodním partnerům,“ doplňuje Martin Mrňák.

Hypoteční banka tak nyní nabízí své produkty a služby ve 13 regionálních pobočkách a 17 pobočkách po celé České republice. Zájemci však mohou získat hypotéky od Hypoteční banky i prostřednictvím sítí jejích obchodních partnerů – ČSOB, Poštovní spořitelny, Citibank, ING, České pojišťovny a realitní společnosti RE/MAX.