Čtvrtek 03. prosince. Svátek má Svatoslav.

K online stavebnímu spoření od Buřinky dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč

13.05.2020 05:05 Tisková zpráva: Stavební spořitelna České spořitelny

Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) se rozhodla podpořit klienty, kteří si chtějí sjednat stavební spoření. Dárkový poukaz na nákup zboží z e-shopu společnosti Mall.cz v hodnotě 1 000 Kč získá každý, kdo si sjedná stavební spoření zcela online z pohodlí domova. Akce je platná do odvolání, případně do vyčerpání zásob poukazů.

„I přes postupné uvolňování situace stále hodně lidí omezuje přímé kontakty a řeší pouze to nejnutnější. Chceme je podpořit a nabízíme jim zvýhodnění při online založení stavebního spoření,“ vysvětluje Stanislav Oliva, produktový manažer stavebního spoření z Buřinky. A dodává: „ Jsme jediná stavební spořitelna, která umožňuje také uzavření online stavebního spoření i pro nezletilé děti. Stačí k tomu připojit kopii rodného listu dítěte. Online způsobu uzavírání smluv v Buřince říkáme „gaučovka“, protože můžete smlouvu uzavřít z gauče v pohodlí svého domova, což nabízí komfort, na který si každý snadno zvykne.“

Jak může klient získat dárkový poukaz?

• Pokud si v období od 24. dubna 2020 sjedná novou smlouvu o stavebním spoření zcela online na webových stránkách burinka.cz s cílovou částkou minimálně 100 000 Kč.
  • Nejpozději do 2 měsíců od aktivace smlouvy zaplatí vstupní úhradu (tj. cenu za uzavření smlouvy)
    ve výši 1 % ze sjednané cílové částky.
  • Do 20 dnů od splnění těchto podmínek bude na e-mail klienta zaslán dárkový poukaz.

Platnost poukazu je 12 měsíců. Jeho kód je unikátní a jednorázový a je možné jej uplatnit pouze při nákupu online, nelze jej použít k úhradě zboží na prodejně bez předchozí objednávky.

Se stavením spoření od Buřinky nyní klient dosáhne na zhodnocení svých vkladů až 3,4 % ročně. Stavební spořitelna České spořitelny také klade důraz na jednoduchost a přehlednost svých produktů. Poskytuje jeden tarif pro všechny, kteří chtějí spořit. Stejné podmínky u ní získá klient, který spoří pravidelnou měsíční úložkou, jako ten, co své úspory řeší ročním vkladem.