14. 03. 2022

Kevin Turpin povýšen na regionálního ředitele kapitálových trhů pro střední a východní Evropu

Společnost Colliers, přední poskytovatel diverzifikovaných profesionálních služeb a investičního managementu v sektoru komerčních nemovitostí, povýšila s okamžitou platností Kevina Turpina na regionálního ředitele pro kapitálové trhy ve střední a východní Evropě.

Kevin Turpin, jenž dosud zastával pozici regionálního ředitele pro výzkum v tomto regionu, přináší široké odborné znalosti z oblasti kapitálových trhů, které získal během své 17leté praxe. Ve své nové funkci se zaměří na další rozvoj linie služeb společnosti Colliers v oblasti kapitálových trhů ve střední a východní Evropě. Colliers poskytuje široké spektrum strategických investičních služeb v oblasti komerčních nemovitostí zahrnující poradenství na straně nákupu i prodeje, zahrnující obchodní a technické due diligence.

Kevinovo jmenování představuje pro Colliers v CEE regionu i na evropské úrovni důležitý krok. Jsem si jistý, že díky svým rozsáhlým vztahům s klienty a znalosti trhu pomůže našim stávajícím investičním klientům růst a přijímat správná strategická rozhodnutí a zároveň přilákat nové příležitosti. Společně budeme poskytovat ucelenější a jedinečnou regionální platformu pro investory v širším spektru realitních odvětví,“ řekl Luke Dawson, výkonný ředitel pro přeshraniční kapitálové trhy společnosti Colliers v regionu EMEA.

Jsem nadšená, že mohu Kevina přivítat na této nové pozici. Jeho zkušenosti se strategickými analýzami, třídami aktiv a geografickými oblastmi nemají v regionu obdoby a umožňují nám poskytovat klientům jedinečnou a širokou nabídku,“ uvedla Monika Rajska-Wolinska, generální ředitelka Colliers ve střední a východní Evropě.

Kevin bude úzce spolupracovat s Dorotou Wysokińskou-Kuzdrou, vedoucí oddělení Corporate Finance and Living Services pro střední a východní Evropu, jejíž tým podporuje klienty v oblasti poradenství, transakcí a operací v rezidenčním a širším sektoru bydlení, stejně jako v oblasti dluhového a kapitálového poradenství.

REKLAMA

Kevin svými rozsáhlými znalostmi spolu s informováním o tržních trendech a hloubkovými analýzami pomáhal investičním klientům činit informovaná realitní rozhodnutí, zejména v posledních dvou náročných letech. Kevin je také uznávaným řečníkem a účastníkem panelů na významných mezinárodních realitních akcích, kde se dělí o své poznatky z kapitálových trhů a výzkumu a široký obchodní pohled na tržní trendy.

Jsem potěšen, že mohu tuto roli převzít. Colliers již má prvotřídní investiční týmy v celé střední a východní Evropě a společně budeme dále rozvíjet naše schopnosti a dosahovat nejlepších možných výsledků pro naše klienty v tomto regionu. Téměř 17 let jsem se věnoval poradenství interním i externím klientům na trzích s nemovitostmi ve střední a východní Evropě, a to jak během tržního růstu i poklesu, a proto se obzvláště těším, že budu moci tyto zkušenosti uplatnit v nové roli,“ řekl Kevin Turpin, regionální ředitel společnosti Colliers pro kapitálové trhy ve střední a východní Evropě.

Region CEE společnosti Colliers zahrnuje Bulharsko, Českou republiku, Maďarsko, Polsko, Rumunsko a Slovensko.