Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Klienti Raiffeisenbank si mohou zobrazit stavební spoření od RSTS ve svém internetovém bankovnictví

03.03.2021 04:03 Tisková zpráva:

Klienti Raiffeisenbank si mohou od začátku března ve svém internetovém bankovnictví zobrazit přehled produktů, které mají v Raiffeisen stavební spořitelně. Zobrazení je podmíněno udělením souhlasu se zobrazením přímo v internetovém bankovnictví.
V dubnu banka rozšíří zobrazení o přehled transakcí a nabídne klientům zobrazení produktů také v mobilním bankovnictví.

„Je to jedna z inovací, které jsme klientům slíbili a je plně v souladu se strategií konsolidace digitálních služeb skupiny Raiffeisen v České republice. V průběhu roku budeme přidávat další služby spojené s produkty Raiffeisen stavební spořitelny. Od června si klienti budou moci stavební spoření sjednat online v prostředí internetového a následně i mobilního bankovnictví. Do konce roku rozšíříme služby o zobrazení dokumentů souvisejících s produktem RSTS, či o možnost změny tarifu stavebního spoření,“ prozrazuje Michal Plzák, šéf digitálního bankovnictví Raiffeisenbank.

Klienti Raiffeisenbank, kteří mají v současné době produkt od RSTS, si jej mohou po udělení souhlasu v internetovém bankovnictví jednoduše zobrazit. Souhlas se zobrazováním produktů si i nadále může klient v internetovém bankovnictví spravovat podle svých potřeb.

Raiffeisenbank se stala stoprocentním vlastníkem RSTS loni na podzim. Již tehdy zástupci banky oznámili, že klienti banky a stavební spořitelny budou profitovat z tohoto spojení primárně v oblasti produktové nabídky a služeb.