01. 06. 2020

Subjekty:
Komerční banka

Komerční banka výrazně snižuje úroky u hypoték

Komerční banka od 1. června 2020 výrazně snižuje úrokové sazby u hypotečních úvěrů. Minimální výše sazby hypoték s nejčastější fixací 3 – 10 let do 80 % LTV je 2,29 % p. a. Snížení se pohybuje v rozmezí od 0,40 do 0,60 procentního bodu. Všechny hypoteční úvěry KB (s výjimkou amerických hypoték) nyní začínají pod úrovní 3 % p. a.

„V porovnání s průměrnou úrokovou sazbou reprezentovanou ukazatelem Fincentrum Hypoindex, která byla letos v dubnu na úrovni 2,39 %, je aktuální nabídka Komerční banky velmi výhodná a pro klienty znamená až několika tisícovou úsporu na splátkách. Naše nabídka s nízkou úrokovou sazbou navíc není časově omezena,“ říká Tomáš Urban, manažer pro Hypotéky a bydlení.
Jedním z produktových hitů Komerční banky je „Štafetová hypotéka“. Jak už vyplývá ze samotného názvu, podstatou je předání „štafety“ ve splácení úvěru někomu jinému (například hypotéku začínají splácet rodiče a časem splátky převedou na své dítě). Možnost předání „štafety“ ve splácení lze využít u všech hypotečních úvěrů, tedy u stávajících hypotečních úvěru i u nově uzavřených.