23. 03. 2020

Liška zvýhodňuje online zřízení stavebka

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) nabízí online uzavření smlouvy o stavebním spoření s prémií až 2000 Kč pro cílové částky do 200 tisíc korun. Obchodní zástupci ČMSS jsou klientům nadále k dispozici, nicméně v současné situaci chce Liška co nejvíce zjednodušit klientům i obchodním zástupcům vzájemný kontakt a přístup k založení bezpečného spoření.

„Síť téměř 1800 obchodních zástupců ČMSS je nadále připravena řešit veškeré otázky našich klientů spojených s bydlením. Chceme ale v maximální míře chránit zdraví našich klientů
i obchodních zástupců, proto bychom rádi ještě více zvýhodnili obchody uzavírané v on-line prostředí,“
uvedl místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier.
„Naši obchodní zástupci mají k dispozici řadu standardních možností pro motivaci klientů. V současné situaci je ale online prostředí pro uzavření nové smlouvy nejvhodnější, zjednodušíme tak klientům i obchodním zástupcům vzájemný kontakt. Obchodníci případně klientům s uzavřením smlouvy on-line rádi pomohou,“ uvedl místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier.
Prémie na vstupním poplatku v maximální výši 2000 Kč platí pro všechny smlouvy uzavřené online. Smlouvu online lze uzavřít na stránkách online.cmss.cz, případně na csob.online-cmss.cz. „Stavebko je dlouhodobě stabilní a bezpečnou cestou ke zhodnocení peněz, mezi zajištěnými produkty nabízí nejvyšší výnos,“ uzavřel Jochen Maier. Nejvyšší možný roční zabezpečený výnos v rámci této kampaně tak může dosáhnout 3,8 %.
 Kromě nové akce zůstávají v platnosti zvýhodněné balíčky kombinující stavebko s dalšími finančními produkty skupiny ČSOB. Pokud si tedy klient zřídí stavební spoření a k němu běžný účet od ČSOB, získá prémii 2500 Kč ve formě odpuštění vstupního poplatku a k tomu dalších 1000 korun připsaných na nově zřízený běžný účet. Dalších 1000 Kč může získat, pokud si navíc zřídí i doplňkové penzijní spoření, maximální výše prémie tak může dosáhnout 4500 korun.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek