Majitel master franšízy pro Českou republiku a Slovensko expanduje do Maďarska

Síť RE/MAX funguje systémem franšízy. Každý zájemce, který se rozhodne otevřít si svou realitní kancelář, má díky franšízingovému systému řadu výhod oproti konkurenci. Systém franšízy poskytuje svobodu majiteli a zároveň podporu a výhody silné značky v oblasti realit. Během prvního týdne našeho působení v Maďarsku jsme již prodali dvě licence,“ říká David Krajný, prezident společnosti RE/MAX Česká republika.

Pevně věřím, že RE/MAX Maďarsko naváže na úspěch, kterého jsme dosáhli v České republice a na Slovensku,“ dodává David Krajný. Maďarská společnost bude mít možnost čerpat z know-how, zavedených procesů a IT systémů, které síť RE/MAX celosvětově má.

V době realitní krize v České republice klesal trh v průměru o 8%, ale síť RE/MAX  rostla meziročně o 30%. Z výsledků nezávislé studie společnosti PHD Network* vyplývá, že značka RE/MAX je nejznámější značkou na tuzemském trhu. Kanceláře RE/MAX poskytují služby klientům v sedmdesáti sedmi městech po celé zemi. Počet nemovitostí, které nabízí více než 1 200 makléřů je necelých 17 000, což je nejvíce na trhu.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu