03. 09. 2009

Subjekty:
OSMD

Majitelé domů a bytů se přibližují i mladé generaci – zakládají profil na Facebooku

Od srpna 2009 je OSMD součástí sociální sítě Facebook. Účelem založení profilu OSMD je zejména snaha o oslovení mladé generace, která Facebook používá jako prostředek každodenní komunikace. Sdružení bude tímto způsobem uživatele Facebooku pravidelně informovat o dění na trhu s byty i o své činnosti a prohlubovat tak komunikaci mladých lidí se svými členy.

„Chceme se zde zaměřit na skupinu lidí, kteří si pořizují své první bydlení a pomoci jim při rozhodování, zda si pořídit byt na hypotéku nebo bydlet v nájmu,“ říká tisková mluvčí sdružení Ing. Aneta Červenková a dodává: „Podporu naleznou také v našem časopise Střecha, na našich pravidelných přednáškách k danému tématu a na poradách s odborníky a právníky. Nelze opomenout také naše webové stránky, odborné studie a články. Mladí lidé se všechny potřebné informace doví právě i z našeho profilu.“

Součástí této sociální sítě jsou také různá diskusní fóra, na nichž mohou příznivci OSMD diskutovat o bytové problematice, která je stále choulostivým tématem české politiky. „Skrze profil bude sdružení naše účastníky skupiny mimo jiné upozorňovat na novinky nebo je zvát na chystané akce, které pořádáme,“ uzavírá Červenková.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu