10. 04. 2019

Subjekty:
Moneta Money Bank

MONETA Money Bank snižuje u nových hypoték úrokovou sazbu až o 0,3 %

Výrazně ušetřit mohou lidé, kteří si nyní vezmou hypoteční úvěr od MONETA Money Bank. Ta začátkem dubna snížila úrokové sazby o 0,3 % pro fixace na 1, 3, 5 a 7 let, respektive o 0,2 % pro fixaci na 10 let. Zlevnění se týká standardních účelových hypoték s pevnou sazbou, které banka nabízí pod názvem Pružná hypotéka s fixní sazbou. Podmínkou pro získání výhodného úroku je sjednat si volitelné pojištění schopnosti splácet od BNP Paribas Cardif a zároveň dostávat na běžný účet u MONETA Money Bank alespoň 15 000 Kč měsíčně. MONETA Money Bank patří mezi pět největších poskytovatelů nových hypoték v České republice a s milionem klientů je čtvrtým největším finančním ústavem v zemi.

Vedle nízkých úrokových sazeb je lákadlem pro zájemce o půjčku na bydlení také řada služeb, které MONETA Money Bank na rozdíl od řady jiných poskytuje klientům zcela zdarma. Jde o sjednání úvěru, odhad ceny nemovitosti a vedení účtu, díky čemuž klient může ušetřit až několik tisíc korun.
Hypotéka od MONETA Money Bank je na českém trhu unikátní takzvaným offsetem po dobu první fixace, kdy zůstatek na běžném účtu klienta u MONETA Money Bank automaticky snižuje výši jistiny úvěru, čímž každý měsíc snižuje výši zaplacených úroků. Nejen za tuto inovaci získala MONETA Money Bank prestižní ocenění Hypotéka roku 2018 v soutěži Banka roku 2018.
Navrhnout si hypoteční úvěr dle svých představ mohou klienti na webových stránkách www.moneta.cz nebo ve kterékoliv z více 190 kamenných poboček MONETA Money Bank po celé České republice.

Přehled aktuálně platných úrokových sazeb MONETA Money Bank pro nové hypotéky

Fixace (v letech)   1 3 5 7 10
300 000-999 999 Kč   LTV
od 80 % 3,11 3,21
80,1-90 % 3,41 3,51
Od 1 000 000 Kč   LTV
do 80 % 2,87 2,97
80,1-90 % 3,17 3,27

Pozn. Výše uvedené sazby jsou platné při sjednání volitelného pojištění schopnosti splácet od BNP Paribas Cardif Pojišťovny, a.s. a zároveň za situace, kdy klient dostává na svůj běžný účet vedený u MONETA Money Bank alespoň 15 000 Kč měsíčně. Platí od 8. dubna 2019.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu