Nejrychlejší sjednání stavebka od Buřinky nově nabízí George

Sjednat si stavební spoření od Buřinky nebylo nikdy jednodušší! Stavební spořitelna České spořitelny připravila praktickou novinku pro klienty České spořitelny, kteří si nyní mohou založit stavební spoření v internetovém nebo mobilním bankovnictví George. Celý proces sjednání stavebního spoření v Georgi zabere jen pár minut. Navíc v něm odpadá povinnost vyplňovat veškeré identifikační údaje nebo nahrávat fotografie dokladů. Pro klienty stále zůstává i možnost sjednání stavebka online na webových stránkách Buřinky.

Pandemie koronaviru zcela logicky zvýšila zájem klientů o využívání našich digitálních prodejních kanálů. Jsem moc rád, že se nám podařilo v rekordně krátké době na tuto poptávku zareagovat a nově poskytnout klientům možnost uzavřít oblíbené stavební spoření od Buřinky přímo v internetovém bankovnictví George, a to jak v jeho mobilní tak i desktopové verzi. Online založení stavebka je velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý “na pár kliků”. Současně budou moci naši klienti sledovat v Georgi i průběh spoření,” říká Libor Vošický, předseda představenstva Buřinky. A dodává: „Po úspěšném spuštění online rekonstrukčního Úvěru od Buřinky v květnu tohoto roku je stavební spoření v Georgi dalším podstatným krokem k naplnění naší digitální strategie, umožnit klientům uzavírat produkty od Buřinky jednoduše online a odkudkoliv.“

S počtem více než 1,6 milionu klientů je digitální bankovnictví George nejvyužívanější bankovní aplikací na českém trhu, přičemž mobilní verzi si oblíbil již téměř jeden milion klientů.
Pilotní režim sjednání stavebka od Buřinky v Georgi prokázal větší oblibu mobilní verze George GO než té desktopové.  Zároveň ve zpětné vazbě potvrdil, že jednoduchost je pro klienty velmi důležitá.
Sjednání probíhá v pěti krocích. Klient si vybere z nastavených předvoleb, zaklikne několik okének a je hotovo. Kdykoliv a odkudkoliv.

“V době, kdy cítíme zvýšenou poptávku po spořicích produktech, přinášíme našim klientům nový a jednoduchý způsob, jak si je pořídit. Celý proces uzavření stavebního spoření probíhá výhradně digitálně, a to od úvodního nastavení modelace stavebního spoření až po samotné elektronické podepsání smlouvy. Klient si zároveň může na spoření poslat první platbu s tím, že všechny důležité informace mu následně dorazí do jeho e-mailu,” doplňuje Roman Choc, který vede tribe Wealth Management v České spořitelně.

Česká spořitelna neustále digitální bankovnictví George vylepšuje a rozšiřuje jeho funkcionality. Klienti tak v něm mohou spravovat řadu produktů: financování bydlení, penzijní spoření, investice, spotřebitelské úvěry, nebo také pojištění domácnosti a nemovitosti.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek