22. 05. 2024

OC Opatovská nově ve správě Cushman & Wakefield

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield převzala do správy OC Opatovská na Praze 4, jehož vlastníkem je společnost Conseq realitní fond, významný hráč na českém kapitálovém trhu.

Obchodní centrum s plochou 6 200 metrů čtverečních je moderním nákupním projektem, který zákazníkům nabízí množství obchodů především se zbožím denní potřeby a poskytovatelů služeb. Mezi hlavní nájemce patří supermarket Lidl či prodejny Pepco a KIK.

Centrum otevřené v roce 2019 cílí především na obyvatele okolních sídlišť, které oslovuje svým centrálním umístěním a vynikající dostupností, a jejichž kupní síla pro něj představuje velký potenciál.

Martin Šimek, partner a vedoucí správy obchodních center, Cushman & Wakefield: „Obchodní centrum Opatovská je typickým „convenience store“, který se zaměřuje na řešení každodenních potřeb obyvatel ve svém okolí. Společně s majitelem máme v plánu v tomto roce dále vyladit složení nájemců tak, aby ještě lépe odpovídalo všem požadavkům nakupujících a stalo se pro ně praktickým a příjemným místem pro nákupy i setkávání.“

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu