01. 02. 2022

Online stavební spoření u Buřinky – nyní sjednání zdarma a navíc bonus 2 000 Kč

Češi si na online nákupy zvykli, a to nejen v oblasti spotřebního zboží, ale i finančních služeb. V roce 2021 uzavřelo online stavební spoření u Stavební spořitelny České spořitelny (Buřinky) o 50 % více klientů než v roce předchozím. Chceme tedy reagovat na aktuální potřebu našich klientů více spořit, a proto nyní přicházíme s akcí online uzavření smlouvy zdarma. Navíc tento bezkontaktní způsob sjednání smlouvy podpoříme odměnou ve výši 2 000 Kč. Akce platí od 1. února do 31. března 2022 pro smlouvy uzavřené prostřednictvím internetového bankovnictví George anebo na webu www.burinka.cz.

„Obliba uzavíraní stavebka roste především v Georgi, kde klienti v rámci identifikace nepotřebují nic složitě dokládat a potvrzovat. Navíc lze procesem projít do 2 minut a na pár kliknutí,“ uvádí Jiří Neumann, ředitel vkladů a řízení změn.

Aktuální výhody sjednání stavebka online:

• Uzavření smlouvy o stavebním spoření je zdarma pro každou smlouvu sjednanou v Georgi (v mobilu nebo na počítači) nebo na webu Buřinky.
  • Bonus 2 000 Kč připíšeme klientovi na účet nové smlouvy do 3 měsíců od jejího sjednání.
  • Celkové zhodnocení vkladů dosahuje až 4,8 % ročně díky bonusu od Buřinky ve výši 2 000 Kč, maximální státní podpoře až 2 000 Kč a garantovanému úročení 1,5 % ročně po dobu 6 let. Maximálního zhodnocení tak klient dosáhne pravidelným spořením částky 1 700 Kč měsíčně.

Podmínky akce:

• Akce platí pro smlouvy o stavebním spoření uzavřené v internetovém bankovnictví George (v mobilu i na počítači) nebo online na webu burinka.cz v období od 1. 2. do 31. 3. 2022. Buřinka si vyhrazuje právo akci kdykoli i předčasně ukončit či její podmínky jednostranně dodatečně změnit.
  • Při vypovězení smlouvy před uplynutím doby spoření 6 let bonus klientovi odebereme (výjimkou je poskytnutí úvěru ze stavebního spoření).
  • Bonus 2 000 Kč lze získat pouze na jednu smlouvu uzavřenou během této akce.

Buřinka je navíc stále také jediná stavební spořitelna, která umí uzavírat online i stavební spoření pro děti. Ke smlouvě stačí připojit kopii rodného listu dítěte. Vše lze vyřídit zatím pouze na www.burinka.cz. „Dětské smlouvy o stavebním spoření tvoří 26 % z našeho portfolia,“ říká Jiří Neumann a dodává: „Nejrychleji zatím uzavřeli rodiče stavební spoření pro své dítě dva dny po jeho narození. Smlouvu uzavřel tatínek dítěte online den před Štědrým dnem. Obecně platí, že v prvních 3 týdnech věku dítěte stavebko uzavírají nejčastěji jejich otcové a v prvním týdnu dokonce výhradně pouze oni. Nicméně na celkovém počtu sjednaných smluv pro děti se více podílejí ženy a to 56 %.“ V Buřince u dětských smluv není třeba po uplynutí šestileté vázací doby zakládat smlouvu novou, ale je možné pokračovat v té stávající. Výhodou spoření u Buřinky je také volnost ve spoření a žádné poplatky za rychlou výplatu peněz po ukončení spoření. Klient může mít peníze k dispozici do dvou pracovních dnů.

REKLAMA

Více informací je k dispozici na www.burinka.cz nebo na bezplatné lince 800 120 120 (pondělí – pátek, v době mezi 8 – 18 hod.)