06. 09. 2023

Oslavy 30 let společnosti Cushman & Wakefield na českém trhu vyvrcholily letní party

Ve středu 30. srpna 2023 uspořádala přední realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield letní party k oslavě 30 let svého působení na českém trhu komerčních nemovitostí.

Oslava 30. výročí Cushman & Wakefield v Česku se konala v posledním srpnovém týdnu v nádherné zahradě hotelu The Grand Mark Prague. Večer provázený vystoupením novocirkusové skupiny Cirk La Putyka a živou hudbou kapely Burysax si spolu se zástupci společnosti vychutnalo 350 jejích klientů, obchodních partnerů a bývalých zaměstnanců.

Jonathan Hallett, výkonný ředitel pro Českou republiku a pro střední a východní Evropu, Cushman & Wakefield: „Oslava byla skvělou příležitostí poděkovat našim obchodním partnerům, z nichž s mnoha spolupracujeme od počátku našeho působení v Česku. Společně již 30 let utváříme český realitní trh a je nám ctí, že jsme mohli být součásti mnoha projektů, díky nimž se města, v nichž žijeme, proměňují k lepšímu.“

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu