Podzim s Liškou: sleva 1500 Kč, nižší sazby vkladů i úvěrů

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) s účinností od dnešního dne nabízí slevu až 1500 Kč za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Nově také klesá úrokový bonus u stavebního spoření. Maximální možný výnos ze stavebka tak nyní dosahuje 3,6 procenta. ČMSS od října přichází také s vyšší slevou u nezajištěných úvěrů.

Stavební spoření je dlouhodobě mezi zabezpečenými produkty nejoblíbenější cestou ke zhodnocení úspor. Jako jeden z mála bezpečných způsobů spoření pravidelně poráží inflaci, jeho aktuální výnos se pohybuje mezi třemi a čtyřmi procenty.
Liška od dnešního dne nabízí při uzavření smlouvy slevu v maximální výši 1500 korun platnou pro klienty ve věku 18 až 50 let. Zároveň dochází k úpravě úročení. Základní úrok ve výši 0,6 % zůstává beze změny, bonusové úročení klesá z 0,6 na 0,4 %. „Už na jaře jsme vzhledem k prakticky nulovým sazbám v ekonomice předpovídali, že sazbu budeme muset snížit. I přesto zůstává stavebko atraktivním produktem.Klienti to dobře vědí, proto se ke stavebnímu spoření často vrací a zájem o nové smlouvy je i v letošním roce velmi silný. Stabilita a bezpečnost stavebka se vždy nejvíce projevila v době jakékoli nejistoty,vysvětluje člen představenstva Lišky Jochen Maier.
Díky zajímavému úroku, státní podpoře a této slevě tak může výnos ze stavebního spoření dosáhnout 3,6 %, nabídka je platná do konce listopadu. Sleva 1500 Kč platí jak při sjednání stavebního spoření v síti více než 1800 obchodních poradců i externích kooperačních partnerů, tak při uzavření smlouvy on-line na https://online.cmss.cz.
ČMSS zároveň dále zvýhodňuje své úvěry. Zvyšuje slevu z úrokové sazby při uzavření nezajištěného úvěru a vedení běžného účtu v ČSOB, sleva za tuto kombinaci se zdvojnásobila na 0,8 procentního bodu. Minimální sazba nezajištěných úvěrů tímto klesá na 3,5 %, zajištěný úvěr od Lišky lze získat za 1,69 %.
„Od října se naši klienti setkávají s duálním značením ČMSS, kdy kromě stávajícího názvu ukazujeme i budoucí ČSOB Stavební spořitelna. Zároveň mluvíme o tom, že postupná integrace ČMSS do skupiny ČSOB přinese klientům další výhody. Tato sleva je jedním z takových případů výhodnější produktové nabídky,“ uzavřel Jochen Maier.
ČMSS bude v následujícím půlroce využívat při komunikaci stávající i nové logo doplněné sloganem „Měníme se. Ještě více výhod pro vás.“.
Skupina ČSOB je nejsilnějším poskytovatelem úvěrů na bydlení v České republice. Díky integraci ĆMSS do skupiny naleznou klienti všechny služby spojené s bydlením pod jednou střechou a značkou, přejmenováním ČMSS dojde k dalšímu posílení vzájemné vazby
a spolupráci mezi bankou, Hypoteční bankou, stavební spořitelnou i pojišťovnou.