11. 01. 2024

Prodej bytů v rámci projektu „Byty za Prahou“ spuštěn. Zodpovědnost za něj přebírá RE/MAX Prestige

Realitní kancelář RE/MAX Prestige z Prahy 4 – Kunratic se stala výhradním partnerem pro prodej nových bytů z developerského projektu „Byty za Prahou“.

V rámci projektu se dokončuje výstavba 7 bytových domů s celkem 56 byty (z toho 47 s dispozicí 2+kk, dále 7 x 3+kk a 2 byty 1+kk). Každý z bytů disponuje předzahrádkou, balkonem nebo terasou a venkovním parkovacím stáním. V komplexu dále vzniká dům s komerčními prostorami a dalšími 7 ateliérovými byty o dispozici 1+kk nebo 2+kk.

V tomto okamžiku je spuštěn prodej bytů z prvních 3 bytových domů; tyto byty budou připraveny k nastěhování během prvního kvartálu roku 2024. V pozdější fázi projektu se uvažuje i o nabídce bydlení nájemního v některém z dalších průběžně dokončovaných domů.

Projekt je realizován v obci Hlubočinka, která se nachází 10 km jihovýchodně od kraje Prahy a je již obklopena krásnou přírodou. Jedná se tedy o ideální kombinaci „venkovského“ bydlení s možností pohodlného každodenního dojíždění za prací nebo jinými aktivitami do hlavního města.

„Jsme přesvědčeni, že dlouhodobě nenaplněný trh s bydlením tuto velmi zajímavou nabídku přivítá a byty si rychle najdou své klienty. Ti zde pořídí úplně nové byty se vším komfortem za výrazně lepší cenu, než za kterou jsou obecně nabízeny nové byty v rámci developerských projektů v Praze.“, podotýká Pavel Šilha, ředitel kanceláře RE/MAX Prestige.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.6 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu