05. 05. 2021

Prodlužujeme zvýhodněný úvěr od Buřinky za 4,35 % p.a. až do konce května

Letošní jaro přeje rekonstrukcím a úvěrům spojených s bydlením. Od 1. března 2021, kdy Buřinka nabízí zvýhodněný úvěr, si jej sjednalo téměř 3,5 tisíce lidí, což představuje meziroční nárůst o 26 %. Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) proto vychází vstříc svým klientům a prodlužuje nabídku zvýhodněného úvěru se sníženou sazbou 4,35 % do 31. května. Akční nabídka se týká úvěrů až do výše 2,5 milionu Kč bez zajištění nemovitostí s maximální splatností 20 let a fixací úrokové sazby na 3 roky.

Úvěr od Buřinky je možné využít nejen na stavební úpravy, ale i na vybavení bytu či domu (spotřebiče, nábytek) a také na koupi či úpravy pozemků (oplocení, cesty, pergoly). Zvýhodněná sazba platí i pro účel koupě či výstavby nemovitosti. „Akční úrokovou sazbu mohou využít všichni klienti, kteří si zvolí fixaci úrokové sazby na 3 roky. Žádná další podmínka není vyžadována. Bez omezení je i délka splatnosti či výše úvěru,“ uvádí Milan Pospíšil ze Stavební spořitelny České spořitelny a dodává: „V případě, že se jedná o koupi družstevního bydlení, může Buřinka poskytnout úvěr až do výše 3,5 milionu Kč bez zajištění nemovitostí.“ Velkou výhodou tohoto úvěru je, že není nutné mít dopředu nic naspořeno ani mít uzavřeno stavební spoření. Jedinou podmínkou je dokončení úvěrové žádosti nejpozději do 31. května 2021.
Kolik ušetříte?

• Při výši úvěru 300.000 Kč, splatnosti 20 let, klient oproti standardní nabídce ušetří 20.156 Kč
  • Při výši úvěru 800.000 Kč, splatnosti 20 let, klient oproti standardní nabídce ušetří 53.571 Kč

Kde je možné Úvěr od Buřinky sjednat?

• Zcela online. Klienti České spořitelny si mohou úvěr sjednat ve svém internetovém i mobilním bankovnictví George. V případě online sjednání mohou mít peníze na účtu do 15 minut.
  • Prostřednictvím finančních poradců
  • Na pobočce České spořitelny

Výhodou Úvěru od Buřinky je jeho anuitní splácení nebo možnost odečíst si zaplacené úroky z daňového základu. Zároveň, pokud se jedná o úvěr na rekonstrukci, je možné použití vynaložených peněz doložit zjednodušeně fotkami, které klient pořídí před rekonstrukci, dokumentuje průběh a do jednoho roku vyfotí finální stav. Fotografie lze poslat prostřednictvím webových stránek www.burinka.cz . Samozřejmě stále zůstává možnost doložit rekonstrukci do jednoho roku standardními doklady.

Vstoupit do diskuze 2 Příspěvek