Text: Jiří Havelka

06. 10. 2009

Prostředky z Úvěru na bydlení nyní Poštovní spořitelna poskytuje ihned po podpisu smlouvy

„Klientovi chceme dát peníze k dispozici ihned, když je potřebuje. Nově od října nám tedy stačí, když dokumenty prokazující správné účelové využití prostředků dodá najednou do šesti měsíců,“ vysvětluje Leila Goulliová, ředitelka marketingu Poštovní spořitelny. Klient získá prostředky z úvěru jednorázově na svůj účet po podepsání smlouvy a navíc až 20 procent z čerpané částky (maximálně 25 tisíc korun) může využít bez prokazování účelu (například na pořízení nářadí či bytových doplňků). „Jako prokázání účelu akceptujeme i doklady (například faktury) vystavené až šest měsíců před podpisem úvěrové smlouvy,“ doplňuje Leila Goulliová.

Úvěr dobře poslouží k rekonstrukci bydlení a nákupu vybavení, koupi družstevního bytu nebo výstavbě chaty či garáže. Žadatelé pro tyto účely mohou bez zajištění získat až 600 tisíc korun. Je možné také využít odklad splátek jistiny až o šest měsíců (po tuto dobu se hradí pouze úroky z úvěru).

Úvěr si lze sjednat na pobočkách Poštovní spořitelny, stejně jako na všech poštách.
K dispozici jsou také finanční poradci ČMSS a stávající klienti mohou dokonce požádat o úvěr telefonicky na Klientském centru Poštovní spořitelny. Ke všem úvěrům nabízí Poštovní spořitelna základní pojištění pro případ úmrtí nebo plné invalidity klienta, k tomu navíc rozšířenou variantu, která pokrývá ještě riziko ztráty zaměstnání a pracovní neschopnosti.

Při větších investicích do bydlení lze samozřejmě využít nabídku hypoték s ještě výhodnější sazbou. Na pobočkách Poštovní spořitelny přitom žadatel při sjednávání úvěru získá list vlastnictví zdarma
a garanci stejné úrokové sazby až po dobu 30 dní od první návštěvy.

a garanci stejné úrokové sazby až po dobu 30 dní od první návštěvy.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek