08. 09. 2022

Raiffeisen stavební spořitelna nabízí roční výnos u stavebního spoření až 6,36 %

Klienti Raiffeisen stavební spořitelny mají až do 30. 12. 2022 možnost uzavřít zdarma smlouvu o stavebním spoření s benefitem v podobě úroku ve výši 3 % p. a. do konce roku 2027. Pokud si založí i nový účet u Raiffeisenbank, stoupne roční zhodnocení až na 6,36 %.

Pro získání benefitu v podobě úroku ve výši 3 % p. a. stačí každý rok posílat na účet stavebního spoření celkem 20 500 Kč po dobu šesti let. Díky tomuto vkladu si klient zajistí jak vyšší prémiové úročení, tak maximální státní podporu ve výši 2 000 Kč ročně.

„Přínosem akční nabídky je možnost výhodně spořit a zároveň, v případě potřeby, získat po splnění podmínek úvěr ze stavebního spoření s předem garantovanou atraktivní úrokovou sazbou,“ říká Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Benefit je možné v rámci Raiffeisen balíčku kombinovat s běžným účtem, díky čemuž stoupne celkové roční zhodnocení na stavebním spoření až na 6,36 %. Pokud si tedy klient založí u Raiffeisenbank běžný účet a stavební spoření, získá smlouvu o stavebním spoření zdarma a po splnění podmínek jednorázově 1 000 Kč na běžný účet, 1 000 Kč na stavební spoření a možnost vyššího úročení na spořicím účtu HIT PLUS.