04. 10. 2022

Raiffeisen stavební spořitelna přichází s finanční prémií až 5 000 Kč

S platností od 3. 10. 2022 nabízí Raiffeisen stavební spořitelna pro nově uzavřené smlouvy prémii až 5 000 Kč. Nabídka je časově omezená do konce letošního roku.

Kromě klasických benefitů v podobě státní podpory ve výši 2 000 Kč a uzavření smlouvy o stavebním spoření zdarma nově Raiffeisen stavební spořitelna nabízí jednorázovou finanční prémii až 5 000 Kč.

Zásadní podmínkou prémie je dosažení zůstatku 100 000 Kč k 30. 12. 2022 a trvání smlouvy 6 let. Klientům, kteří nemají možnost uložit vyšší objem finančních prostředků, banka připíše prémii 1 500 Kč při zůstatku 30 000 Kč.

Pokud si klient navíc založí i běžný účet u Raiffeisenbank, získá ještě jednorázově 1 000 Kč na běžný účet a 1 000 Kč na stavební spoření s možností vyššího úročení na spořicím účtu HIT PLUS.

Při současných podmínkách lze díky zajímavé sazbě a balíčku s běžným účtem od Raiffeisenbank dosáhnout při trvání smlouvy šest let ročního výnosu až 6,36 %.