15. 11. 2021

Raiffeisen stavební spořitelna zvyšuje úrok u stavebního spoření na 1,5 % p. a. S dalšími výhodami lze získat roční výnos až 4,76 %

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) zvyšuje od poloviny listopadu úrok na stavebním spoření na 1,5 % p. a. Sjednání smlouvy je navíc akčně bez vstupního poplatku. Celkový roční výnos s Raiffeisen balíčkem tak vzrostl na 4,76 %.

„Reagujeme na aktuální situaci na trhu a zvyšujeme úročení vkladů na našem stavebním spoření na 1,5 % p. a. Znamená to, že při optimálním nastavení a využití všech výhod, které klientům v rámci stavebního spoření nabízíme, mohou dosáhnout na roční výnos až 4,76 % s bonusem 4000 korun,“ říká Michal Noha, manažer produktů Raiffeisen stavební spořitelny.

Zájemci o stavební spoření, kteří u RSTS uzavřou novou smlouvu do 30. listopadu 2021, nezaplatí navíc žádný vstupní poplatek. Ten je přitom podle ceníku standardně 1 % z cílové částky. Při sjednání Raiffeisen balíčku klienti získají celkový bonus ve výši až 4 000 Kč.

Vstoupit do diskuze 1 Příspěvek