04. 03. 2024

Raiffeisenbank nabízí snížení úrokové sazby u hypotečního úvěru při sjednání pojištění a bezplatný odhad nemovitosti

V rámci tradiční kampaně Hypodny nabízí Raiffeisenbank od 4. března do 26. dubna 2024 bezplatný odhad nemovitosti a zvýhodněné úrokové sazby pro klienty, kteří si sjednají hypotéku společně s pojištěním.

Sleva, kterou klienti získají, je ve výši 0,2 % za sjednání pojištění hypotéky, a dalších 0,2 % za sjednání pojištění nemovitosti u Raiffeisenbank. Celkem tedy klient získá o 0,4 % výhodnější úrokovou sazbu. Součástí kampaně je i bezplatný odhad nemovitosti, díky kterému klienti ušetří nejen finanční prostředky ve výši 5 900 Kč, ale i čas, protože odhad za klienta vyřídí banka. Nabídka odhadu nemovitosti zdarma se vztahuje na nemovitosti typu dům, byt, pozemek, rekreační objekt nebo nebytový prostor, a týká se všech hypotečních produktů.

„V rámci jarní kampaně zvýhodňujeme financování všech typů hypoték. Klienti si mohou sami ve svém internetovém či mobilním bankovnictví velmi rychle a jednoduše modelovat hypotéku dle svých potřeb a zajistit si výhodnější sazbu na dobu 30 dní,“ říká Kateřina Vranová, produktová manažerka hypotečních úvěrů Raiffeisenbank.

Hypotéku banka vyřídí do tří dnů od převzetí dokumentů a k čerpání úvěru jí stačí návrh na vklad zástavního práva do katastru nemovitostí.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu