05. 05. 2021

RSTS startuje akci na odhad nemovitosti zdarma

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) za klienty nově vyřídí odhady nemovitostí a ulehčí jim tím proces vyřizování úvěrů na bydlení hypotečního typu. Až do konce června navíc spořitelna ocenění nemovitosti související s poskytnutím úvěru vyřídí bez poplatku.

„Zájem o pořízení vlastního bydlení neopadá ani za současné situace. Svědčí o tom i naše výsledky za letošní březen a duben. Na bydlení jsme klientům v tomto období poskytli úvěry v objemu 3 miliardy Kč, což je v meziročním srovnání za stejné období růst o 73 %. Abychom klientům vyřízení úvěru maximálně ulehčili, začali jsme od května vyřizovat ocenění nemovitosti za ně,“ říká Lenka Molnárová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.
Akce na odhad nemovitosti zdarma trvá až do 30. června 2021. RSTS navíc nově při oceňování nemovitostí spolupracuje s Raiffeisenbank a nadále tak obě společnosti prohlubují svoji spolupráci, jejímž cílem je přinášet klientům širší portfolio produktů a služeb.
Úvěr se zajištěním nemovitostí HYPOsplátka spořitelna aktuálně poskytuje s úrokovou sazbou už od 1,54 % ročně. Splatnost si klienti mohou rozložit až na 30 let. Za sjednání úvěrové smlouvy klienti neplatí žádný poplatek.

HYPOsplátka Fixace 3 roky Fixace 5 let
Úroková sazba od 1,54 % od 1,64 %