11. 05. 2021

SAS Global Forum 2021 – zvědavost a inovace vedou k novým odpovědím

Dva týdny, pět světadílů a desítky tisíc účastníků – to je letošní konference SAS Global Forum 2021 společnosti SAS, světového lídra v oblasti analýzy dat, strojového učení a umělé inteligence. Partnery této celosvětové konference jsou společnosti Diamond, Accenture, Deloitte, Intel a Microsoft. SAS Global Forum se poprvé samostatně koná i pro Evropu s cílem prezentovat lokální případy, reference a inspirace. Za českou republiku vystoupí například Margus Simson, člen představenstva Komerční banky a Chief Digital Officer (CDO).

Konference se postupně uskuteční na všech kontinentech s výjimkou Antarktidy – 18. až 20. května v Americe, 19. až 20. května v asijsko-pacifické oblasti a 25. – 26. května v Evropě, na Středním východě a Africe.
Konference zahrnuje desítky akcí vedených zákazníky, kteří budou zkoumat, jak nejnovější umělá inteligence (AI), strojové učení a cloudová analýza v kombinaci se zvědavostí řeší problémy a zlepšují životy lidí. SAS Global Forum nabídne dynamické hlavní řečníky, ale také příležitosti pro vedoucí pracovníky, vědce v oblasti dat, IT profesionály.
„Globální fórum SAS bude opět obsahovat robustní Innovation Hub, kde si budou moci účastníci promluvit s odborníky a vidět živé ukázky nejnovějšího softwaru od společnosti SAS a jejích partnerů. To zahrnuje odvětvová řešení pro bankovnictví, státní správu, zdravotnictví a biologické vědy, pojišťovnictví, výrobu a maloobchod a spotřební zboží. A rovněž ukázky klíčových analytických technologií včetně umělé inteligence, cloudové analýzy, správy dat, internetu věcí (IoT), strojového učení, vizualizace a uznávané analytické platformy SAS Viya,“ uvedl Petr Šlajchrt, Country Director společnosti SAS Institute pro Českou republiku.
Více informací včetně možnosti registrace naleznete na webových stránkách: https://www.sas.com/en_us/events/sas-global-forum.html.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek