09. 03. 2022

Skanska spouští prodej třetí etapy projektu pro mladé rodiny – Albatros Kbely

Společnost Skanska startuje prodej třetí fáze projektu Albatros Kbely, která poskytne stejně jako předchozí dvě etapy domov s důrazem na udržitelnost a kvalitní veřejný prostor pro mladé rodiny. Nové bytové domy budou v dosahu centra města i přírody a ponesou název Juliett a India v duchu letecké abecedy, po vzoru ostatních budov. Skanska v areálu projektu letos dokončí také první dětské hřiště a městskou mateřskou školu. Stejně jako u prvních dvou etap dokázal investor ceny nově nabízených bytů udržet pod průměrem pražského trhu. Garantuje navíc fixní cenu od podpisu smlouvy až po nastěhování.

Třetí etapa projektu nabídne ve dvou bytových domech 96 nových domovů s převahou dispozic 2+kk a 3+kk. Kromě výhodné investice tak Albatros Kbely poskytne ideální bydlení párům a mladým rodinám, pro které je důležitá kvalita, promyšlené dispozice a zdravý prostor k životu. Početnější rodiny mohou vybírat z nabídky bytů 4+kk, které se nachází v nejvyšších patrech, a disponují tak navíc terasou. Výstavba třetí etapy bude zahájena již ve druhé polovině roku a její dokončení se předpokládá v roce 2024.

Nové domovy ušetří o 32 % více energie, než vyžaduje stávající legislativa a zároveň sníží spotřebu vody o 25 %. Celý projekt je protkán řadou prvků a technologií modrozelené infrastruktury, která kromě efektivního využívání energií a šetrného nakládání s dešťovou vodou zajišťuje také například ochranu biodiverzity, využití zdravých materiálů nebo efektivní odpadové hospodářství.

REKLAMA

„Při projektování a výstavbě nového bydlení je naším cílem vytvořit udržitelné bydlení, které podporuje zdraví jeho obyvatel, sousedství a celé planety. Všechny byty proto vznikají v souladu s certifikací BREEAM, která hodnotí udržitelnost budov. Při výstavbě pečlivě vybíráme kvalitní materiál, stejně jako dbáme na dodržování správných postupů a technologií. Výsledkem je inovativní a hospodárný domov, který šetří nejen finance našich zákazníků, ale především životní prostředí,“ uvedl Lukáš Maděra, ředitel oddělení prodeje a zákaznické péče Skanska Reality.