11. 03. 2021

Skupina ČSOB pokračuje v nabídce ekologicky zodpovědných produktů – představuje Zelenou Půjčku na bydlení

Zelená Půjčka na bydlení doplňuje rodinu ekologicky zodpovědných produktů skupiny ČSOB, mezi které patří například Zelená hypotéka nebo Zelená Autopůjčka. Nová Zelená Půjčka na bydlení bude pomáhat klientům s financováním technologií využívajících obnovitelné zdroje energie s atraktivní pevnou úrokovou sazbou 4, 75 procent p. a.

„Ekologicky zodpovědné produkty, které připravujeme pro naše klienty, jsou dlouhodobě součástí naší DNA. Nabídka takových služeb se nám rychle rozrůstá. Jako první v Česku jsme představili ekologickou platební kartu vytvořenou z recyklovaného plastu. Úspěch slavíme se Zelenou Autopůjčkou, která je speciálně určena pro klienty, kteří si chtějí pořídit elektromobil. Zelená Půjčka na bydlení pomůže klientům, kteří chtějí financovat fotovoltaickou elektrárnu nebo třeba tepelné čerpadlo,“ sdělil k novince Jan Sadil, člen představenstva ČSOB.
Zelená Půjčka na bydlení je určena pro klienty, kteří chtějí dát svému bydlení punc ekologické odpovědnosti díky technologiím využívajících obnovitelné zdroje energie. Je možné ji využít na financování fotovoltaické elektrárny, tepelného čerpadla či třeba plynového kondenzačního kotle.
Půjčka s pevnou úrokovou sazbou 4, 75 procent p. a. navíc nabízí možnost čerpání pouze 51 procent prostředků na technologie využívající obnovitelné zdroje energie. Zbylá část může být využita na cokoliv ve spojení s účely půjčky pro bydlení. Doklady o použití půjčky stačí dodat do 6 měsíců od poskytnutí úvěru. 20 procent úvěru (maximálně 60 000 korun) je dokonce možné využít na cokoliv bez dokládání účelu. Úroková sazba se v takovém případě nezmění a je garantovaná po dobu splácení úvěru. Úvěr je možné si sjednat až na 12 let.
Flexi balíček služeb, který je k půjčce zdarma, umožňuje až třikrát měnit výši splátek, případně si nechat až 3 splátky odložit nebo zdarma vložit mimořádnou splátku. Zelenou půjčku je možné sjednat na klientském centru ČSOB nebo na pobočce.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek