03. 03. 2022

Společnost Geosan development získala stavební povolení pro svůj rezidenční projekt na Břevnově

Developerská společnost Geosan Development obdržela stavební povolení na výstavbu projektu Rezidence Radimova Břevnov, který vznikne v oblíbené lokalitě Prahy 6 přímo u parku Kajetánka a rybníka Vincentinum. Tři bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích dohromady disponují 68 byty v dispozicích od 1+kk do 5+kk. V současnosti je již 80 % z nich prodaných. Dále projekt zahrnuje 28 ubytovacích jednotek, z nichž většina již také našla své majitele. Stavba bude zahájena v dubnu tohoto roku a dokončení je plánováno na jaře 2024.

„Rezidence Radimova Břevnov v sobě snoubí kvality luxusního bydlení s geniem loci lokality. To považujeme v dnešní době za skutečnou raritu, protože v Praze již není mnoho míst, které by si udržely historického ducha, a přitom zde bylo možné stavět. Nedaleký park, rybník Vincentinum a barokní kaplička, která leží přímo na pozemku a bude námi zrekonstruována do původního stavu, tvoří unikátní scenérii – nemluvě o výhledu na Pražský hrad. Ten bude obzvláště z horních pater a penthousů jedinečný,“ komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Projekt se může pochlubit designem s netradičními prvky dotvářející celkovou estetiku stavby. Za zmínku stojí prosklená nároží a zábradlí na terasách i lodžiích jednotlivých bytů. Vybrané rodinné byty a penthousy na posledním podlaží budou navíc disponovat vlastní zimní zahradou. Ta se v poslední době stává znovuožívajícím trendem v bydlení. Dokáže totiž nejen prosvětlit celý interiér, ale zároveň poskytuje tolik důležitý kontakt s přírodou v průběhu celého roku.

„Zájemci o bydlení na Břevnově jistě ocení naše vylepšené prodejní centrum. Interaktivní aplikace, kterou zde máme k dispozici, jim umožní projít se celým projektem ve virtuální realitě s využitím 3D brýlí. Na vlastní oči si mohou prohlédnout interiér bytů, vybrat si z nabízených standardů či se rozhlédnout do okolí,“ říká Jiří Baloun a dodává: „V aplikaci máme zaznamenané i prvky občanské vybavenosti, takže zájemci uvidí, jak daleko je třeba nejbližší supermarket, školka anebo restaurace. V této lokalitě nic nechybí, ale pro skutečně maximální komfort rezidentů jsme navíc v přízemí a prvním nadzemním podlaží ponechali také prostory pro maloobchodní jednotky.“

Břevnov si oprávněně drží pověst jedné z nejprestižnějších pražských adres, ke které přispívá nejen bohatá historie, ale také dobrá dopravní dostupnost v kombinaci s kompletní občanskou vybaveností včetně škol a školek v docházkové vzdálenosti. Nechybí ani řada míst pro trávení volného času: koupaliště Petynka, usedlost a park Ladronka či Kajetánka, anebo kino Dlabačov. V okolí Rezidence Radimova Břevnov se nachází hned několik autobusových zastávek zajišťujících dobré spojení na metro „A“ a odtud do centra města či na mezinárodní letiště. Cesta autem na Pražský okruh zabere sotva minutu jízdy.

www.rezidence-radimova.cz