22. 05. 2020

Stavebko od Lišky se slevou 2000 Kč až do konce června

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) prodlužuje nabídku plošné slevy až 2000 Kč při uzavření smlouvy o stavebním spoření. Sleva platí do konce června jak při uzavření u obchodního zástupce, tak i při online zřízení. Stavebko bude i nadále patřit mezi bezpečné způsoby spoření s nejvyšším výnosem.

Stavební spoření je dlouhodobě mezi zabezpečenými produkty nejoblíbenější cestou ke zhodnocení úspor. Jako jeden z mála bezpečných způsobů spoření pravidelně poráží inflaci, jeho aktuální výnos se může blížit až čtyřem procentům.
ČMSS v aktuální kampani původně plánované do 20. května nabízí slevu v maximální výši
2000 korun. Liška nyní rozhodla o prodloužení této nabídky až do konce června. Díky zajímavému úroku, státní podpoře a této slevě tak může výnos ze stavebního spoření dosáhnout 3,8 %. Sleva 2000 Kč platí jak při sjednání stavebního spoření v síti více než 1800 obchodních poradců, tak při uzavření smlouvy on-line na https://online.cmss.cz.
„Vzhledem k několikanásobnému snížení úrokových sazeb České národní banky lze předpokládat, že dojde k pohybu úrokových sazeb i u stavebního spoření. V dalších čtvrtletích už tak výnos ze stavebka bude zřejmě nižší. Přesto bude stavební spoření nadále patřit mezi bezpečnými produkty mezi ty nejpopulárnější. Věřím, že obliba bezpečných produktů, jako je stavebko či penzijní připojištění dále poroste,“ uvedl místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier.
ČMSS v tuto chvíli nabízí základní spořicí úrok 0,6 procenta a k tomu bonus za řádné splácení ve stejné výši. „Letos s největší pravděpodobností dojde ke korekci bonusu,“ uzavřel Jochen Maier. Maximální možný výnos ze stavebního spoření se i v takovém případě nadále bude držet kolem 3 procent ročně (po započítání úroku, státní podpory i všech poplatků).