Stavebko od Lišky se slevou 2000 Kč

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) nově nabízí plošnou slevu až 2000 Kč při uzavření smlouvy o stavebním spoření. Sleva platí jak při uzavření u obchodního zástupce, tak i při online zřízení. Obchodní zástupci ČMSS jsou klientům osobně nadále k dispozici, nicméně v současné situace Liška doporučuje také využít online služby a telefonický kontakt s obchodníkem. Klientům v potížích nabízí ČMSS možnost odkladu části nebo celých splátek jejich úvěrů.

Stavební spoření je dlouhodobě mezi zabezpečenými produkty nejoblíbenější cestou
ke zhodnocení úspor. Jako jeden z mála bezpečných způsobů spoření pravidelně poráží inflaci, jeho aktuální výnos se může blížit až čtyřem procentům.
 „Díky stavebnímu spoření nejspíš nezbohatnete. Ale můžete si naspořit zajímavou částku, která vám pomůže v budoucnu získat úvěr na vaše bydlení nebo si pomocí peněz ze stavebka svůj dům či byt vylepšíte. Klienti to dobře vědí, proto se ke stavebnímu spoření často vrací
a zájem o nové smlouvy v poslední době rostl. Stabilita a bezpečnost stavebka se vždy nejvíce projevila v době jakékoli nejistoty,“
vysvětluje člen představenstva Lišky Jochen Maier.
Liška od dnešního dne nabízí při uzavření smlouvy slevu v maximální výši 2000 korun. Díky zajímavému úroku, státní podpoře a této slevě tak může výnos ze stavebního spoření dosáhnout 3,8 %, nabídka je platná do 20. května. Sleva 2000 Kč platí jak při sjednání stavebního spoření v síti více než 1800 obchodních poradců, tak při uzavření smlouvy on-line na https://online.cmss.cz.
„Síť našich 1800 obchodních zástupců je nadále připravena řešit veškeré otázky našich klientů spojených s bydlením. Chceme ale v maximální míře chránit zdraví našich klientů
i kolegů, proto budeme rádi, když klient alternativně využije online prostředí nebo se s obchodním zástupcem nejdříve spojí telefonicky,“
dodal Jochen Maier.
ČMSS chce v současné době ulevit i majitelům úvěrů. Pro klienty s úvěrem připravila Liška dvě varianty možného odkladu splátek. První nabízí možnost odkladu části splátky až na 12 měsíců, druhá pak počítá s úplným odkladem splátek po dobu 3 měsíců.