Neděle 27. září. Svátek má Jonáš.

Stavebko od Wüstenrotu nyní se slevou až 2 000 korun

06.04.2020 01:04 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

Praha 6. dubna 2020 – Zájemci o stavební spoření mohou nyní využít výhodnou nabídku od Wüstenrotu. Při uzavření smlouvy během dubna získají klienti ve věku 24 až 55 let slevu na poplatku 1 % z cílové částky. Uspořit přitom mohou až 2 000 korun. Ostatní klienti mohou využít bezpoplatkové sjednání stavebního spoření Kamarád a Kamarád+ či Stavební spoření 55+.

Stavební spoření je jedním z nejoblíbenějších spořicích produktů. „Jedná se o nejvýhodnější a zároveň zajištěný druh spoření na trhu – přináší stabilní úrokovou sazbu, aktuálně ve výši 1,2%, průměrné roční zhodnocení až 4,5 % a státní příspěvek až 2 000 korun. Navíc jsou vklady pojištěné,“ vypočítává Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot. U společnosti Wüstenrot navíc klienti ve věku 24-55 let získají slevu na poplatku za sjednání smlouvy, a to 1 % z cílové částky, maximálně 2 000 korun. „Jedná se i o krok, kterým chceme navzdory současné situaci podpořit tvorbu finančních rezerv a zároveň odlehčit od případných dodatečných nákladů, které jsou s nimi spojeny,“ vysvětluje obchodní ředitel Wüstenrot Hanuš Thein. Akce běží celý duben.

Zájemci o stavební spoření mimo uvedený věk mohou využít nabídku stavebního spoření Kamarád a Kamarád+ či Stavební spoření 55+ s bezpoplatkovým sjednáním.

Podmínky pro získání finančního bonusu ke smlouvě o stavebním spoření:

• připsání minimálně 1 % z cílové částky na smlouvu o stavebním spoření do 30. 6. 2020;
  • smlouva o stavebním spoření musí být uzavřena v tarifu ProSpoření;
  • řádně vyplněný a podepsaný formulář smlouvy (klientem i poradcem) je nutné stavební spořitelně doručit nejpozději do 12. 5. 2020.