Stavební spoření od Wüstenrotu nyní až se 100% slevou na poplatku

Praha 4. listopadu 2019 – Atraktivní úroková sazba 1,2 %, průměrné roční zhodnocení až 4,5 %, to vše bez složitých podmínek a nyní navíc s bonusem v podobě slevy na poplatku ve výši až dva tisíce korun za sjednání smlouvy o stavebním spoření – to je aktuální nabídka od finanční skupiny Wüstenrot. Poplatkový bonus platí jen do konce listopadu 2019 pro nové klienty.

Uzavření smlouvy o stavebním spoření je nejen cestou k vytvoření finančních úspor, ale i bezpečným nástrojem pro jejich zhodnocení. „S úročením 1,2 procent u našeho stavebního spoření a společně se státní podporou získá klient bez většího rizika a složitých podmínek zhodnocení svých úspor až 4,5 procenta ročně, což je u bezpečného spořicího produktu nadstandardní,“ říká Jiří Procházka, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot. „Pro nové klienty máme nyní akční nabídku, kdy jim odpustíme až dva tisíce korun na poplatcích za uzavření smlouvy. Pokud uzavřou smlouvu na cílovou částku dvě stě tisíc korun, získají 100% slevu a uzavření smlouvy s nulovým poplatkem. V případě cílové částky pět set tisíc korun jim bude výše poplatku snížena o maximální bonus, na poplatcích tak zaplatí tři tisíce, namísto původních pěti tisíc korun,“ vysvětluje Procházka.
I pro ty, kteří se rozhodnou uzavřít smlouvu o stavebním spoření nyní na sklonku roku, platí možnost získat plnou státní podporu, pokud už ji nečerpají na jiné smlouvě. Stačí vložit dostatečné finanční prostředky na účet do konce letošního roku.
Podmínky pro získání finančního bonusu ke smlouvě o stavebním spoření:

• Připsání minimálně 1 % z cílové částky na smlouvu o stavebním spoření do 30. 12. 2019
  • Smlouva o stavebním spoření musí být sjednána na fyzickou osobu v tarifu ProSpoření
    eOF-S.

Pozn.: Výpočet zhodnocení až 4,5 % ročně nezohledňuje srážku daně ani úhradu poplatků.