STING: Rekordní Úvodní den, o práci ve STINGu je enormní zájem

Rekordní počet nováčků nastoupil tento měsíc do Realitní skupiny STING. Drtivou většinu z nich tvoří obchodníci, kteří mají s realitami zkušenosti a pro STING se rozhodli právě díky výše uvedeným důvodům. Úvodního dne, který je koncipován jako dvou den, se zúčastnili i noví franšízanti. Franšízové kanceláře se otevřou v Jičíně a v Ústí nad Labem.

Nové tváře přivítal ředitel společnosti Zbyněk Chobot, obchodní ředitel Michal Kresta, ale i ředitel dceřiné společnosti Max Finance nebo produktový manažer Kredit Finance Tomáš Kedzior. O tom, jak funguje marketingové a IT oddělení zase pohovořil marketingový manažer Jan Drozdek a IT manažer Aleš Gorniak.

Další den je pak věnován praktickým záležitostem věnovaným přímo obchodu. Průvodcem se stane nejúspěšnější regionální ředitel Richard Kurko a případy z praxe pak sdělí noví manažeři Raimund Sikora a Jan Jann.

Stejný, ne-li větší počet nováčků očekává STING i v listopadu 2015.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu