22. 02. 2024

Úspěšný rok 2023 pro developerskou společnost MS-INVEST

Developerská společnost MS-INVEST a.s. má za sebou úspěšný rok 2023. Společnost se může pyšnit několika významnými úspěchy a také novými projekty, které upevnily její postavení na trhu. MS-INVEST v roce 2023 zahájila celkem 5 nových projektů a úspěšně dokončila a zkolaudovala všechny 3 plánované projekty. Projekt Palác Trnitá vyhrál první místo v soutěži Stavba Jihomoravského kraje.

Developerská společnost MS-INVEST a.s. ohlašuje přehled klíčových událostí, které ovlivnily její činnost v průběhu roku 2023. Podařilo se jí dokončit všechny ze tří plánovaných projektů.

V květnu 2023 došlo k úspěšné kolaudaci projektu Byty Laudova, na konci června následovalo otevření obchodního centra OC Blansko a v prosinci byl pak dokončen a zkolaudován projekt Rodinné domy Ruzyně.

V uplynulém roce společnost MS-INVEST a.s zahájila taktéž výstavbu pěti nových projektů. Mezi tyto projekty patří  Centrum Hostivice, Výhledy Řeporyje, Rezidence Chodovec, RD Satalice a OC Lutín.Jsme rádi, že se nám povedlo úspěšně zahájit plný počet plánovaných projektů pro rok 2023. Tyto projekty mají za cíl nejen rozšířit portfolio společnosti, ale také posílit pozici naší společnosti na trhu.” uvedl Jaroslav Smrčka, obchodní ředitel MS-INVEST.

V květnu 2023 došlo také ke změně sídla brněnské pobočky společnosti MS-INVEST do nově postaveného projektu Palác Trnitá. Tato změna nejen zlepšila pracovní prostředí pro zaměstnance, ale také umístila kanceláře společnosti do centra města. V březnu 2023 navíc získal projekt Palác Trnitá první místo v soutěži Stavba Jihomoravského kraje.

REKLAMA

Na závěr roku 2023 pak spustila skupina MS-INVEST novou emisi dluhopisů s hodnotou 20 000 000 Kč, kterou se následně rozhodla zdvojnásobit. “Těší nás velký zájem investorů, který nás přiměl hodnotu emise zdvojnásobit. Našim stávajícím i budoucím investorům to přináší další možnosti investování, a také možnost podílet se na příběhu MS-INVEST.”  říká k vydání emisí Petr Malík, výkonný ředitel MSI Capital, emitenta zmíněných dluhopisů.

Lze tedy konstatovat, že rok 2023 byl pro společnost MS-INVEST plný zajímavých projektů a významných milníků. Společnost upevnila svou pozici v developerském odvětví nejen v jihomoravském  regionu, ale také v hlavním městě a jeho okolí.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu