07. 01. 2021

Úvěr na rekonstrukci od RSTS bez poplatku za sjednání

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) od 1. ledna 2021 nabízí úvěr na rekonstrukce a modernizace bydlení REKOpůjčka bez poplatku za uzavření. Akce trvá až do 31. března 2021. Nadále lze u RSTS zdarma sjednat také úvěr hypotéčního typu HYPOsplátka, u kterého úroková sazba začíná na 1,54 % ročně.

Spořitelna úvěr na úpravu bydlení REKOpůjčka poskytuje do výše až 1 milión korun bez zajištění s dobou splácení až na 18 let. Pro jeho poskytnutí není nutné mít vlastní úspory a není třeba zástava nemovitosti. Klient si může během trvání úvěru měnit výši splátek a přizpůsobit si je v závislosti na své aktuální finanční situaci.
„Obzvlášť v této době je velmi důležité mít možnost flexibilního splácení. Koronavirová krize postupně začíná dopadat na ekonomiku, lidé jsou ve větší nejistotě. Zároveň je ale investice do bydlení investicí do budoucnosti, a tak se do ní lidé pouští i přes současnou situaci. Lidé neváhají rekonstruovat kuchyně či koupelny, pořídit si nová okna, střechu, nebo si zateplit dům,“ říká Lenka Molnárová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.
Podle Fincentrum Hypoindexu průměrná úroková sazba hypotečních úvěrů v loňském listopadu klesla pod 2 % ročně. U úvěru od RSTS na pořízení bydlení HYPOsplátka lze dosáhnout na úrokovou sazbu dokonce 1,54 % ročně. Tuto sazbu mohou klienti získat, pokud si spolu s úvěrem sjednají také CHYTRÝ účet od Raiffeisenbank.
„I v tomto roce nadále pokračuje úzká spolupráce mezi Raiffeisen stavební spořitelnou a Raiffeisenbank. Díky tomu můžeme klientům nabídnout vždy něco navíc. Aktuálně mohou lidé využít Raiffeisen balíček, v rámci kterého získají zdarma stavební spoření od RSTS a osobní účet od Raiffeisenbank, ke kterým dostanou jako prémii celkem 2 000 korun,“ uzavírá Lenka Molnárová.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek