Středa 18. července. Svátek má Drahomíra.

Užijte si léto bez mráčků s Jasnou hypotékou

21.06.2018 01:06 Tisková zpráva: Hypoteční banka

Také máte někdy pocit, že pravidla pro sjednání hypoték a získání úrokové sazby jsou nejasná a nepřehledná? Řešení a usnadnění nabízí Hypoteční banka, která s prvním letním dnem představuje novou Jasnou hypotéku, díky které se jednoduše a hned dozvíte výši úrokové sazby, bez nemilých překvapení. Stačí být nebo se stát novým klientem skupiny ČSOB, a k tomu navíc získáte zdarma další výhody.

Jasná hypotéka má svá zcela transparentní pravidla a jejich splněním získají klienti výhodnější úrok. Příkladem je uzavření úvěru s pětiletou fixací se 70% LTV, kde zájemci dosáhnou na sazbu ve výši 2,39 %. Navíc klienti získají odhad nemovitosti a vedení úvěru zdarma. Sjednání této hypotéky je přitom rychlé, přehledné a jednoduché.

„Jako lídr trhu si touto akcí chceme vyzkoušet nové, srozumitelnější nastavení cen hypoték pro naše klienty,” komentuje záměr Hypoteční banky místopředseda představenstva a vrchní ředitel pro oblast obchody a klienty Vlastimil Nigrin.

A jaká jsou tedy pravidla pro získání Jasné hypotéky? První podmínkou je být nebo se stát klientem ČSOB, tj. sjednat si inkaso splátky z účtu a pravidelně na tento účet zasílat alespoň 1,5 násobek měsíční splátky. Druhou podmínkou je uzavření životního pojištění u ČSOB Pojišťovny nebo si sjednat inkaso z účtu spoludlužníka. Vše v souladu s hlavními myšlenkami Jasné hypotéky, kterými jsou jednoduché sjednání a transparentnost. Už žádná bouřka, vše je jasné jako letní nebe.

Konkrétní nabídku získáte na webech a pobočkách Hypoteční banky, ČSOB a u smluvních partnerů.