Zlatá koruna: Wüstenrot má nejlepší stavební spoření

Nejlepší stavební spoření má Wüstenrot. Kamarád+, stavebko určené pro děti a mladé do 24 let, zvítězilo v kategorii stavební spoření v prestižní soutěži finančních produktů Zlatá koruna. Jedná se už o šesté prvenství speciálního stavebního spoření pro mladé od Wüstenrotu.

Kamarád+ bodoval podesáté a s celkovým ziskem šesti zlatých, dvou stříbrných a dvou bronzových umístění je rekordmanem soutěže. „Prvenství a zisk Zlaté koruny je pro nás velmi prestižní záležitostí. Jsem rád, že odborníci ocenili naše stavebko pro děti a mladé, které jsme v loňském roce opět o něco vylepšili,“ říká Michal Pokluda, vedoucí úseku produkt a marketing finanční skupiny Wüstenrot.
S úrokovou sazbou 1,2 % ročně, kterou Wüstenrot nabízí od loňského května, přináší Kamarád+ jedno z nejzajímavějších zhodnocení na trhu. Všichni klienti do 24 let věku včetně mají zdarma uzavření smlouvy o stavebním spoření, takže ušetří 3 000 korun na poplatku.
„Z prodejních výsledků je jasně vidět, že s názorem odborné poroty se shodnou i naši klienti. Například v roce 2017 byla každá čtvrtá uzavřená smlouva ‚dětská‘. Letos už je to ve Wüstenrotu každá třetí,“ podotýká Pokluda a dodává: „Roste ale zájem nejen o stavebko pro děti, ale celkově o stavební spoření. Vzhledem k pokračující regulaci hypotečních úvěrů je stavební spoření ideální cestou pro naspoření vlastních prostředků potřebných pro pořízení bydlení.“
Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu nepřetržitě od roku 2003 a letos proběhl již 17. ročník. Produkty posuzuje odborná porota a výsledky soutěže nabízejí objektivní obraz českého finančního trhu a spotřebitelům poskytují užitečné vodítko při výběru.