EUR 24.995

USD 23.189

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 24.995

USD 23.189

24. 02. 2015

0 komentářů

Modřanský Háj na trh uvádí nový typ bydlení

 


 

Avestus Real Estate, jedna z předních developerských společností ve střední a východní Evropě, oznamuje, že díky úspěšnému prodeji bytů v bytových domech A5 a A6 je další etapa výstavby rezidenčního komplexu Modřanský Háj v Praze 4 naplánována na letošní rok. Vedle tradičních bytových domů představuje Avestus Real Estate nový typ bydlení, který budoucím obyvatelům nabídne zahradu ke každému bytu či rodinnému domu.

„Nové byty a domy jsou jedinečné v tom, že zeleň bude součástí každé nové jednotky,“ řekl Roger Dunlop, výkonný ředitel Avestus Real Estate. „Dosáhli jsme velice rychlého prodeje dvou bytových domů, které jsou v současné době ve výstavbě. V loňském roce jsme prodali více než 75 % bytů v těchto domech, a prodeje úspěšně pokračují dál. Současná rostoucí poptávka je umocněna pozitivními podmínkami na trhu a úrokovými sazbami u hypoték. V letošním roce jsme se rozhodli uvést na trh nový koncept bydlení, který posouvá náš projekt dále: poprvé nabízíme rodinné domy zasazené ve vlastní zeleni. Kromě toho, s využitím svažitého pozemku, budou mít všechny byty k dispozici řadu soukromých zahradních prostor.“

Nové budovy nabídnou celkem 36 nových domů a bytů. V bytovém domě C bude k dispozici 14 jednotek o velikosti od 2+kk do 4+kk. Apartmány se budou pohybovat mezi 61,8 m2 a 115,6 m2. Nejběžnější je bytová jednotka o velikosti 3+kk, která reflektuje aktuální sílu poptávky. Bytový dům E poskytne po svém dokončení celkem 18 bytů, všechny s dispozicí 4+1 a o celkové ploše téměř 120 m2.

Byty v budovách C a E budou mít k dispozici buď zahradu, nebo střešní zahradu, ke všem bytům bude rovněž náležet terasa. Poslední čtyři jednotky rezidenčního domu F jsou navrženy jako rodinné domy o celkové rozloze 192 m2, které budou disponovat zahradou o rozloze 234 až 296 m2.

Cena za metr čtvereční v budovách C a E začne na 49 000 Kč s DPH. Ceny za rodinné domy se budou pohybovat okolo 10 500 000 Kč s DPH.

REKLAMA

„Klíčovou výhodou Modřanského Háje je jeho umístění – nachází se přímo u lesa, a přitom centrum města je vzdáleno pouhých několik minut. Obyvatelé ocení celkovou koncepci kombinující moderní bydlení s okolím, které připomíná poklidnou atmosféru pro milovníky chat, a rovněž širokou škálu volnočasových aktivit, jako jsou například cyklostezky,“ dodává David Kříž, Residential Development Manager, Avestus Real Estate.

Architekti Modřanského Háje jsou z prestižního ateliéru A69 – architekti s.r.o.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Začal lobbing za státem dotované hypotéky. Jak velká by to byla chyba?

Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů a dokonce […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *