EUR 24.995

USD 23.189

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 24.995

USD 23.189

Subjekty:
CENTRAL GROUP

Novou obchodní ředitelkou Central Group je Jana Martínková

 

Od ledna zastává pozici obchodní ředitelky společnosti Central Group  Jana Martínková. Původně tento post doposud zastřešoval předseda představenstva a zakladatel firmy Dušan Kunovský. Ten se bude nadále věnovat zejména celkové strategii firmy a jejímu dalšímu rozvoji.

Loading



 

Jana Martínková působí v Central Group od roku 2001. Naposledy řídila úsek prodeje a zároveň zastávala pozici koordinátorky obchodu a marketingu.

Na dosavadní pozici vedoucí prodeje nahradil Martínkovou Michal Albrecht, který ji doposud zastupoval. Vedoucí marketingu se nově stala Martina Pavlisová.

Já si velmi vážím dlouhodobých vztahů, proto na vedoucí pozice preferuji lidi, kteří se ve firmě vypracovali postupnými kroky. Zejména na obchodní pozici musí takový člověk nejdříve ukázat své schopnosti a to, že za firmu naplno ‚kope‘. Jen tak si získá důvěru a může postoupit na vedoucí místo,“ řekl ke jmenování nové obchodní ředitelky šéf Central Group Dušan Kunovský.
Zdroj : Tisková zpráva Central Group

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Začal lobbing za státem dotované hypotéky. Jak velká by to byla chyba?

Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů a dokonce […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *