25. 01. 2018

Novou obchodní ředitelkou Central Group je od ledna Jana Martínková

Pozici obchodní ředitelky společnosti Central Group zastává od ledna Jana Martínková. Tento post u největšího českého stavitele bytů doposud zastřešoval sám předseda představenstva a zakladatel firmy Dušan Kunovský. Ten se bude nadále věnovat zejména celkové strategii firmy a jejímu dalšímu rozvoji. Jana Martínková působí v Central Group od roku 2001. Naposledy řídila úsek prodeje a zároveň zastávala pozici koordinátorky obchodu a marketingu.

Jana Martínková za 16 let svého působení v Central Group prošla prakticky celou obchodní strukturou firmy. Postupnými kroky se od řadové administrativní pozice, přes cenovou analytiku či správu klientských úvěrů vypracovala až na vedoucí prodeje a koordinátorku obchodu a marketingu. Na postu obchodní ředitelky bude mezi její hlavní kompetence patřit zejména příprava nové marketingové a obchodní strategie firmy.
Já si velmi vážím dlouhodobých vztahů, proto na vedoucí pozice preferuji lidi, kteří se ve firmě vypracovali postupnými kroky. Zejména na obchodní pozici musí takový člověk nejdříve ukázat své schopnosti a to, že za firmu naplno ‚kope‘. Jen tak si získá důvěru a může postoupit na vedoucí místo,“ řekl ke jmenování nové obchodní ředitelky šéf Central Group Dušan Kunovský.
Na dosavadní pozici vedoucí prodeje nahradil Martínkovou Michal Albrecht, který ji doposud zastupoval. Vedoucí marketingu se nově stala Martina Pavlisová.
Central Group zaměstnává vice než 260 lidí je jednoznačně největším rezidenčním developerem v ČR. Firma si dlouhodobě zajišťuje celý developerský proces včetně projekčních prací kompletně vlastními silami, s výjimkou samotné výstavby, kde si najímá zkušené stavební firmy. Na velkých projektech nových městských čtvrtí, na které se zaměřuje v posledních letech, spolupracuje s renomovanými architekty, jako jsou Josef Pleskot, Jakub Cigler nebo Eva Jiřičná.
Vloni prodal Central Group 1012 bytů za více než 5 miliard korun. Na trhu nového bydlení v Praze jí patří stabilně téměř 20 procent trhu. Letos na jaře zahájí Central Group prodej dalších 500 bytů v 8 lokalitách. Pro celý letošní rok připravuje projekty s celkem 1000 byty v 15 lokalitách nebo etapách úspěšných projektů.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu