EUR 24.995

USD 23.189

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 24.995

USD 23.189

06. 12. 2022

0 komentářů

Cushman & Wakefield již po deváté v řadě získává ocenění Best Retail Real Estate Agency v CIJ Awards Czech Republic

 

V letošním ročníku CIJ Awards Czech Republic získal retailový tým společnosti Cushman & Wakefield ocenění Best Retail Real Estate Agency. Již po deváté za sebou tak v prestižních CIJ Awards potvrdil svou vedoucí pozici na českém maloobchodním trhu.

Loading



 

Jan Kotrbáček, partner a vedoucí týmu pronájmu maloobchodních prostor pro střední a východní Evropu, Cushman & Wakefield: „Těší nás, že jsme již poosmé získali ocenění Best Retail Real Estate Agency. Děkujeme za stále nové příležitosti pracovat s našimi klienty, retailery, a kolegy. Tato cena odráží naši oddanost maloobchodnímu trhu a odhodlání pomáhat našim klientům v jakékoli situaci.

Maloobchodní trh prošel v posledních letech mnoha komplikacemi a zkouškami, ale je zjevné, že pro zákazníky je nadále atraktivní. Nedávné diskuse s mnoha retailery na veletrhu MAPIC v Cannes ukazují na jejich konstruktivní sentiment ve vztahu k dalšímu rozvoji jejich obchodů a portfolií a podpoře expanze. Před námi stojí mnoho výzev, s nimiž jsme připraveni klientům pomoci a poskytnout jim veškerou podporu.“

Specialisté na maloobchod ve společnosti Cushman & Wakefield využívají její regionální i celosvětové zázemí a v rámci mezinárodních týmů spolupracují a sdílejí zkušenosti z retailových trhů v jednotlivých zemích. V roce 2021 se retailový tým Cushman & Wakefield podílel na uzavření téměř 230 smluv zahrnujících maloobchodní prostory o celkové rozloze 58 tisíc metrů čtverečních.

Oceněn byl v CIJ Awards Czech Republic 2022 mimo jiné také projekt společnosti Kaprain: cenu Best Mixed-Use Upcoming Development of the Year získala budova Pařížská 25, jejíž maloobchodní prostory Cushman & Wakefield exkluzivně pronajímá.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Začal lobbing za státem dotované hypotéky. Jak velká by to byla chyba?

Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů a dokonce […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *