EUR 24.710

USD 22.791

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.9 %

EUR 24.710

USD 22.791

16. 04. 2024

0 komentářů

CREDITAS Real Estate připravuje nové byty v Praze

 

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS zahájila předprodej 39 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk v komorním projektu Jateční 35, který se nachází v moderní a pulzující lokalitě Holešovic v Praze. Výstavba bude probíhat dva roky, první obyvatelé se nastěhují na konci roku 2026.

Loading



 

Dolní Holešovice, dříve známé pro svůj industriální charakter, prošly v posledních letech výraznou proměnou. Tato oblast se rychle rozvíjí a stává se jedním z nejžádanějších míst pro život v Praze. Nabízí totiž ideální kombinaci městského života, kultury i přírody, a dělá tak z projektu Jateční 35 dokonalé místo pro moderní a komfortní bydlení.

Prémiový projekt s pocitem soukromí a exkluzivity

Projekt o šesti nadzemních podlažích nabízí celkem 39 jednotek s dispozicemi od 1+kk po 4+kk s balkóny, lodžiemi a prostornými zahradami, situovanými do vnitrobloku. Součástí domu je 35 parkovacích stání, sklepy a jedna komerční jednotka, umístěná v přízemí.

Celá budova Jateční 35, stejně jako každý z bytů v této rezidenci, je ukázkou nadčasového a minimalistického designu a architektury. Vnější fasáda domu zapadá mezi okolní zástavbu a vhodně doplňuje charakter Holešovic. Středový pás zeleně v ulici Jateční dodává lokalitě charakter promenády. Z vyšších pater jednotek s orientací na jih je krásný výhled na Vltavu, Karlín a historické centrum města. Jednotky s orientací na sever nabídnou svým obyvatelům jedinečný pohled na novodobou architekturu celého bloku a promyšlené parkové úpravy nově vzniklého vnitrobloku, které jsou pro Holešovice atypické.

Vysoký standard vybavení bytů i celého objektu představuje atraktivní bydlení v komorním rezidenčním projektu, kde prim hraje pocit soukromí a exkluzivity. Jedinečná je také lokalita Dolních Holešovic, v níž sídlí kanceláře velkých firem, nabízí nepřeberné množství obchodů a služeb a pestrou paletu trávení volného času. A to vše v docházkové vzdálenosti od domu,“ dodává Tomáš Drábek, obchodní ředitel CREDITAS Real Estate.

Pulzující lokalita Dolních Holešovic láká na sportovní, kulturní i gastronomické zážitky

Strategicky umístěné na rozhraní historického centra Prahy, nabízí Holešovice svým obyvatelům nejen perfektní dopravní spojení v rámci metropole a atraktivní blízkost řeky, ale také bezproblémový přístup k široké paletě kulturních, společenských a rekreačních aktivit. Ať už je vaším cílem prozkoumat rozmanitou nabídku místních galerií, navštívit trendy kavárny a restaurace nebo se jednoduše ponořit do klidu rozlehlých parků a nábřeží Vltavy, Holešovice vás osloví svou typickou atmosférou.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%

5.52%
Historie vývoje

 

 


Související články

Proč jsou územní plány klíčem k definování stavebních pozemků pro účely DPH?

Nejvyšší správní soud (NSS) České republiky nedávno řešil otázku, zda nezastavěný pozemek zahrnutý v územním plánu jako zastavitelný podléhá dani z přidané hodnoty (DPH). Toto rozhodnutí představuje zásadní precedens pro všechny, kteří se podílejí na obchodování s pozemky, ať už jako prodávající, kupující, nebo daňový poradci.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

17. 05. 2024

Objem poskytnutých hypoték se v dubnu meziročně zdvojnásobil, trh ožívá

Z meziročního pohledu byl objem poskytnutých hypoték v dubnu vyšší o více než 100 %, zatímco v březnu činil meziroční růst 45 %. Celkem banky a stavební spořitelny poskytly v dubnu letošního roku hypoteční úvěry bezmála za 22 mld. Kč. Meziměsíčně tak jejich objem oproti březnu vzrostl o 20 %. Průměrná velikost hypotéky se zvýšila na 3,6 mil. Kč […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

16. 05. 2024

Změna trendu potvrzena, ceny starších domů už rostou

Ceny starších domů pokračují v mírném růstu. Trend, který naznačovaly již zprávy z loňského roku, potvrdila i čísla za první letošní kvartál. Zatímco v meziročním pohledu ještě 6 z 8 zkoumaných měst zaznamenalo mírný cenový pokles, v kvartální pohledu již naopak převládal cenový růst, a to od jednoho procenta v Ostravě až do pět procent v Brně. Vyplývá z analýzy společnosti FérMakléři.cz.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

15. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *