16. 04. 2024

CREDITAS Real Estate připravuje nové byty v Praze

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS zahájila předprodej 39 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk v komorním projektu Jateční 35, který se nachází v moderní a pulzující lokalitě Holešovic v Praze. Výstavba bude probíhat dva roky, první obyvatelé se nastěhují na konci roku 2026.

Dolní Holešovice, dříve známé pro svůj industriální charakter, prošly v posledních letech výraznou proměnou. Tato oblast se rychle rozvíjí a stává se jedním z nejžádanějších míst pro život v Praze. Nabízí totiž ideální kombinaci městského života, kultury i přírody, a dělá tak z projektu Jateční 35 dokonalé místo pro moderní a komfortní bydlení.

Prémiový projekt s pocitem soukromí a exkluzivity

Projekt o šesti nadzemních podlažích nabízí celkem 39 jednotek s dispozicemi od 1+kk po 4+kk s balkóny, lodžiemi a prostornými zahradami, situovanými do vnitrobloku. Součástí domu je 35 parkovacích stání, sklepy a jedna komerční jednotka, umístěná v přízemí.

Celá budova Jateční 35, stejně jako každý z bytů v této rezidenci, je ukázkou nadčasového a minimalistického designu a architektury. Vnější fasáda domu zapadá mezi okolní zástavbu a vhodně doplňuje charakter Holešovic. Středový pás zeleně v ulici Jateční dodává lokalitě charakter promenády. Z vyšších pater jednotek s orientací na jih je krásný výhled na Vltavu, Karlín a historické centrum města. Jednotky s orientací na sever nabídnou svým obyvatelům jedinečný pohled na novodobou architekturu celého bloku a promyšlené parkové úpravy nově vzniklého vnitrobloku, které jsou pro Holešovice atypické.

Vysoký standard vybavení bytů i celého objektu představuje atraktivní bydlení v komorním rezidenčním projektu, kde prim hraje pocit soukromí a exkluzivity. Jedinečná je také lokalita Dolních Holešovic, v níž sídlí kanceláře velkých firem, nabízí nepřeberné množství obchodů a služeb a pestrou paletu trávení volného času. A to vše v docházkové vzdálenosti od domu,“ dodává Tomáš Drábek, obchodní ředitel CREDITAS Real Estate.

Pulzující lokalita Dolních Holešovic láká na sportovní, kulturní i gastronomické zážitky

Strategicky umístěné na rozhraní historického centra Prahy, nabízí Holešovice svým obyvatelům nejen perfektní dopravní spojení v rámci metropole a atraktivní blízkost řeky, ale také bezproblémový přístup k široké paletě kulturních, společenských a rekreačních aktivit. Ať už je vaším cílem prozkoumat rozmanitou nabídku místních galerií, navštívit trendy kavárny a restaurace nebo se jednoduše ponořit do klidu rozlehlých parků a nábřeží Vltavy, Holešovice vás osloví svou typickou atmosférou.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu